ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги изгради два соларни парка на свой лоялен клиент


Дата: 22/08, 12:04

В рамките на своята програма за енергийна ефективност, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги изгради два соларни парка на своя дългогодишен клиент - производителя на уреди за отопление Прити 95 ООД. Парковете са с инсталирана пикова мощност по 30 kWp всяка. След присъединяването им към електроразпределителната мрежа, те ще генерират достатъчно енергия, която да задоволява собствените нужди на една от производствените бази на клиента, а остатъкът ще бъде предоставян за изкупуване по преференциални цени. Очакванията са инвестицията да бъде възвърната в рамките на приблизително шест години. От една страна произведената от ВЕИ енергия ще намали значително разходите за електрическа енергия като покрие пиковете в производствените процеси в дневната часова зона, а от друга - продажбата на излишните количества енергия, съгласно Закона за енергията от възобновяеми източници, ще гарантира на клиента допълнителни приходи за период до 2035 г.

Прити 95 ООД е специализиран производител на уреди използващи твърдо гориво, като домашни камини, готварски печки, камери за вграждане и други. Проектите за енергийна ефективност и оптималните решения за енергийните разходи на клиентите са сред основните приоритети в дейността на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.

*публикация.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ново протестно автошествие на енергетици и миньори днес
Дата: 29/03, 08:00

Рачев къв Цънцарова: Мария, на пръсти сме в лятото като балерините
Дата: 29/03, 07:50

Голям пожар горя в центъра на Русе
Дата: 29/03, 07:392 Коментара

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 07:30

Иван Янков е в неизвестност вече 18 дни
Дата: 29/03, 07:25

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия