От полицията във Варна съобщиха: Три коли и автобус изгоряха, а 15 доброволци дойдоха на помощ при гасенето на пожара


Дата: 24/08, 17:49

фото: Явор Филипов, Виждам те КАТ - ВАРНА

Пожарът в района на хипермаркета в кв. "Вл. Варненчик" е погасен.  Той се е разпрострял на площ около 40 декара, основно сухи треви и отпадъци.  Предполагаемата причина за възникването му е небрежност при боравене с открит огън. До момента е установено, че при пожара са нанесени следните материални щети: изгорели са  2 метални бараки, частично засегнати са 3 автомобила и автобус, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция.

Както вече информирахме, сигналът за пожара е подаден в 11,54 днес, а пожарът беше локализиран малко преди 14 ч. В гасенето участваха общо 9 автомобила на РД ПБЗН - Варна и над 30 пожарникари.

От община Варна на мястото бяха изпратени 2 водоноски, а в гасенето активно са е включили с подръчни средства и около  15 граждани. Двама от гражданите, включили се в гасенето, са се оплакали от обгазяване, прегледани са и им е оказана медицинска  помощ  на място от екипите на "Спешна помощ", не се е наложило настаняване в болница.  Към момента на мястото на пожара все още дежурят 2 ППА с екипите им. Ръководството и служителите на РД ПБЗН благодарят на Община Варна и всички граждани, включили се в погасяването на огъня, за оказаното съдействие. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 27/04, 05:20

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 27/04, 04:30

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 27/04, 04:30

До 23 градуса в събота
Дата: 27/04, 04:00

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 27/04, 03:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия