На голям християнски празник: „Конструмакс“ направи първа копка на жилищна сграда „Невен“


Дата: 26/09, 09:28

17 септември 2019 година е денят, в който строителна компания „Конструмакс“ тържествено постави начало на строителството на Жилищна сграда „Невен“ с първа копка. Церемонията съвпадна с големия християнски празник – Денят на Вяра, Надежда, Любов и майка им София.

На откриването присъстваха тримата управители на строителна компания "Конструмакс" - г-н Димитър Златев, г-н Веселин Фъргов и г-н Стефан Павлов, служители на компанията, собствениците на жилища, гости и познати, ексклузивният представител за сградата - компания за недвижими имоти "Купи в България", както и екипът на „Солей 06“, изпълняващ изкопните и довършителните дейности по обекта. Бе отслужен водосвет, на който отец Ясен освети 3 камъка, които трябва бъдат положени в основите на сградата. Той благослови всички присъстващи и пожела здраве и успех на хората, ангажирани с реализацията на обекта. По традиция, след направената първа копка, в кофата на багера бе счупена и бутилка шампанско.

Събитието се проведе на строителната площадка, където гостите успяха да се насладят на кетъринг и коктейл, който бе подготвен от организаторите.

Това е поредният успешен проект на сторителна компания „Конструмакс“, който се радва на голям интерес сред купувачите на нови жилища още на идеен проект и към днешна дата е разпродаден почти наполовина. Освен с отличната локация на сградата (ул. Невен №6), проектът впечатлява и с просторни помещения и панормани гледки към града, морето и езерото.

Информация за проекта:

 

Жилищна сграда "Невен" съчетава в себе си концепцията за един нов, различен и внушителен стил на строителството, същевременно вдъхващ свежест и пъстрота в един от най-предпочитаните квартали както за живеене, така и за инвестиция в гр. Варна. 

Проектът е с РЗП 9570 кв.м. На тях ще бъдат изградени два входа с по осем изцяло наземни етажа, сутерен и едно подземно ниво. Сградата ще разполага с едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с правилни форми, разнообразни изложения и просторни помещения. На подземните нива ще бъдат разположени паркоместа и гаражи, а на партерното ниво – търговски помещения, както и апартаменти с градинки и веранди пред тях. Пред сградата ще бъде изградена детска площадка за удобство както на децата, така и на техните родители. Леката денивелация на терена позволява морска панорама, разкриваща се от голяма част от апартаментите. Строителството на сградата ще бъде изпълнено с най-новите и модерни технологии, което ще допринесе за съвременната визия и високото качество при изграждането на всеки детайл. Стъпаловидното разположение на етажите позволява всяка част от сградата да бъде оптимално осветена от слънчевите лъчи. Фасадата ще бъде комбинация от HPL, естествен камък и мазилка, с поставена висококачествена външна изолация - минимум 10 см, висококачествени тухли и дограма, осигуряващи висока енергийна ефективност, същевременно в съответствие с всички строителни норми и стандарти. Три броя бързи асансьора, развиващи скорост 1.6 м/сек, ще обслужват всички етажи на сградата, включително и подземните нива. Общите части ще бъдат завършени с гранитогрес и с дизайнерски метален парапет. Входни и гаражни врати - Hörmann, като гаражните ще бъдат с дистанционно управление и светлинна уредба за улеснен автомобилен достъп. Локацията е съобразена с това, от което всеки има нужда – на метри от главен път и от всякакъв вид комуникации. Спокойствието и тишината на района привличат всякакви хора – независимо от възраст, пол, социален статус.

 

Повече информация за сградата можете да получите на https://construmax.bg/p-Jilishtna-sgrada-Neven-31 .

 

 

* публикация

 

 

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Възможна е национална епидемия, обяви доцент Кунчев
Дата: 23/04, 12:01

Ваня Григорова: Немалко хора ме подкрепиха на местния вот. Посланията ми имат чуваемост
Дата: 23/04, 11:58

Стопи се участничка в "Ергенът"
Дата: 23/04, 11:57

За какво служи регистрация на търговска марка в ЕС?
Дата: 23/04, 11:53

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 23/04, 11:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия