Насладете се на слънчевия октомври с уникалната уикенд-промоция на хотел "Елеганс" в центъра на Варна


Дата: 12/10, 18:06

Лятото съвсем скоро си отиде, но радостната новина, идваща от синоптиците, е, че ни чака топъл октомври. Така следващите седмици са идеални, за да заложим на, макар и закъсняла, заслужена отмора, наслажадвайки се на последните слънчеви лъчи за годината.

Ако търсите място, от което центърът, плажът, забележителностите и прекрасната за разходки Морска градина да са ви близо, това е Хотел "Елеганс"Той се намира на тихата уличка "Габрово" до ЖП гарата и е на 3 минути пеша от Ларгото на Варна. Плажната алея също е съвсем близо, както и басейн “Приморски” и обновената Морска гара, където можете да посетите прекрасни ресторанти за хранене и култови нощни заведения.

Сега от хотел "Елеганс" решиха да направят комплимент към своите клиенти, като им предлагат уникална уикенд-промоция, която ще важи за целия октомври и ноември, като ще можете да я видите ТУК!

Стаите на "Елеганс" бяха реновирани в последния месец и клиентите му ще могат да се насладят на още по-голям комфорт. Сред удобствата са централен климатик, Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни комуникацията Ви. Стаите са просторни и всяка от тях разполага с хладилник, телевизор, сейф за ценности, вана и кана за кафе и чай. Ако сте дошли за релакс, той ще бъде пълен, тъй като в апартаментите има сауна, от която да се възползвате срещу допълнително заплащане.

В хотела може да се насладите на закуска по желание и 60 вида кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. За приятно начало на деня ви има домашни сладкиши по оригинална италианска рецепта, а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.

Хотел “Елеганс” е подходящ и за Вашето бизнес пътуване, тъй като се намира в близост до много административни и бизнес сгради, митнически агенции, важни културни обекти, сред които Римските терми и Археологическия музей, намиращи се на няколко крачки, казина, игрални зали и заведения от всякакъв тип – кафенета, ресторанти, механи, клубове и дискотеки.

Престоят в хотела е на изгодни и достъпни цени, а позитивните коментари и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги. “Елеганс” организира сватби, ергенски и момински партита, както и оказва съдействие за такси, екскурзии, трансфери, рентакар и др.

За контакти:
Адрес: Варна, ул. “Габрово” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел “Елеганс” във фейсбук
Email: hotel@elegance-varna.com
www.elegance-varna.com

* реклама



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 03:20

На 19 април рожден ден има Цветан Недялков
Дата: 19/04, 03:00

Започна кампанията за парламентарните избори в Северна Македония
Дата: 19/04, 02:30

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 19/04, 02:20

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 01:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия