Google тестват инкогнито режим в Google Play


Дата: 10/10, 06:00

digital.bg

Google Play е едно от най-важните приложения за мащабната екосистема от устройства с Android. Всеки ден стотици милиони потребителите влизат в онлайн портала, за да откривате и изтеглят атрактивно съдържание. Компанията постоянно актуализира Google Play с нови функции, които едновременно улесняват работата ни и гарантират сигурността на потребителите. Една от следващите концепции, над които се работи е интеграцията на инкогнито режим в Google Play.

Oчакванията са това да бъде едно от най-интересните подобрения в следващата версия, който е с номер Google Play Store 17.0.11. Засега потребителите нямат достъп до приложението, но тестовете вече са в своята финална фаза. Това означава, че в кратки срокове Google Play и новия инкогнито режим ще могат да се изпробват от всички собственици на смартфони. Следващата версия на онлайн магазина ще ни предупреждава за зловредни приложения, съобщава xda-developers.

 

 

Google Play ще ни подкани да прегледаме отново разрешенията, които сме дали за инсталация на нов сфотуер. По този начин бихте си спестили възможността дадено приложение да продължи да инсталира файлове незабелязано от потребителите. През последните месеци Google ъпдейтнаха много от своите продукти и услуги, които вече предлагат инкогнито режими на системно ниво. Изглежда, че същото скоро ще се случи и с Google Play, което вероятно ще се хареса на доста потребителите.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 03:00

На 24 април рожден ден има Лили Иванова
Дата: 24/04, 03:00

Прокуратурата влиза в болницата при Динко Вълев
Дата: 24/04, 02:00

Елена Йончева: Делян Пеевски лично ме покани в листата на ДПС
Дата: 24/04, 01:21

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 24/04, 01:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия