Касапите от Негован са ремонтирали къщите на хора от "ало мафията"


Дата: 14/10, 09:23

Ремонти по луксозните домове на телефонни измамници са извършвали обвинените за двойно убийство Пламен Шляпашки и Георги Начев. Те са били майстори в жилище на един от задържаните телефонни измамници при акцията във Ветово. Въпросното муле на ало терористите е имало близки отношения с един от двамата обвинени за разчленените трупове на семейство Атанасови, открити край Негован, съобщи в ефира на bTV началникът на сектор "Измами" към ГД "Национална полиция" гл. инспектор Златка Падинкова.

Веднага след като бандата от Ветово е разбита, лъсват отношенията на един от задържаните с ало терористите. Те са комуникирали не само по бизнес, но и на конспиративно ниво, като майсторът е помагал на мулето да пренесе пари от престъпна дейност в Румъния. Затова и в момента разследващите установяват дали мулето е било наясно с пъкления план на Шляпашки и Начев да ликвидират Йордан и Марияна Атанасови. 

Двойката пенсионери бяха разстреляни в дома си в София и след това разчленени. Труповете им бяха натикани в бидони, а част от останките - разхвърляни край язовира в Негован. Причината за двойното убийство са намеренията на Начев и Шляпашки да присвоят пари на семейството от продажба на имот. Двамата майстори и преди са ремонтирали жилища на семейство Атанасови, като полицията проверява дали не са замесени и в други престъпления. 

Мъжете са криминално проявени. Съдът отказа да ги пусне под домашен арест, защото може да се укрият. Начев и Шляпашки си прехвърля вината за двойното убийство.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Запрянов: Няма да паркираме МиГ-29 до 2028 година
Дата: 19/04, 15:42

Казахстан обяви общонационално бедствие: Урал ще залее още поне 100 селища
Дата: 19/04, 15:40

Всички с пари в 6 банки получават изненада на гишето
Дата: 19/04, 15:37

Петков съзря тайна завера между Борисов, Радев и Пеевски
Дата: 19/04, 15:25

Козунаци по 200 лева за Великден: Шеф Токев ги разби на пух и прах
Дата: 19/04, 15:23

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия