Костадин Костадинов: Основният опонент на управляващите, с екип от изявени и опитни професионалисти, всеки експерт в областта си


Дата: 14/10, 16:12

На 12 октомври Костадин Костадинов, кандидат за кмет на град Варна, представи екипа си. Това се случи на възрожденски празник на българската култура и традиции, организиран на входа на Морската градина. Гайди огласиха Варна, а песни и танци я съживяха.

Това припомни на варненци, че България е най-старата държава в Европа, а Варна е най-древният град. Страната ни е преминавала през години на възход и упадък, по време на робства, но българският народ се е съхранил благодарение на вярата си, на традициите и силния дух.

Днес Варна отново има възможност да процъфтява, но за съжаление настоящите ни управляващи не работят в интерес на народа. Те се държат като феодали, които разполагат с поверения им град, без да зачитат потребностите на обикновените хора. На същите тези хора-граждани на Варна, които на 27 октомври ще решат на кого да поверят властта. Лидерът на партия Възраждане-Костадин Костадинов неуморно припомня на варненци, че те имат право да изберат кой да ги управлява. "Само заедно, начело с хора от народа, можем да променим ситуацията в града си. Това ще се случи реално като преборим апатията си и на 27 октомври отидем, за да подадем гласа си, да направим своя осъзнат избор."-призова той по време на представянето на екипа си на 12 октомври на входа на Морската градина в град Варна.

Във Варна могат да се привлекат инвестиции, тъй като градът ни е изключително интересен за бизнеса, който към момента не го избира заради управлението му. Инвестициите ще донесат повече работни места и по-добър стандарт на живот. Чрез общинската програма Инвитро, която лично Костадин Костадинов се пребори да бъде запазена, ще се родят повече варненчета. За да бъдат техните родители спокойни в грижите за децата си ще бъдат осигурени безплатни места в яслите и детските градини. Ще има привилегии за многодетни семейства, които отговарят на нужните критерии. Зелените площи в града ще се увеличат и ще бъдат по-добре поддържани, ще има парк във всеки квартал с кътове за отдих. Варна притежава огромен потенциал за развитие на туристическия сектор. Това са само малка част от акцентите в предизборната програма на Костадин Костадинов и партия Възраждане. Зад него в реализирането им застава екип от изявени и опитни професионалисти, всеки експерт в своята област. В изборната бюлетина те са с номер 48. Впечатление правят имена в листата на партия "Възраждане" като:- Татяна Иванова, кандидат за кмет на район Одесос, Веселин Вешев, кандидат за кмет на район Аспарухово, Николай Костадинов, кандидат за кмет на район Владиславово, Георги Георгиев, кандидат за кмет на район Младост. И кандидати за общински съветници: Цончо Ганев, Николай Костадинов, Георги Георгиев, Юлиян Губатов, Веселин Вешев, Мария Димитрова, Ивелин Първанов, Георги Георгиев, Вяра Кайкова, Станислав Стоянов, Йоана Ангелова, Мирослав Георгиев, Йордан Димитров, Венцислав Георгиев, Светослав Петров, Васил Ценов, Даниела Векова, Татяна Иванова, Павлин Пенев, Христо Иванов, Даринка Бъзева, Валентин Костадинов, Владимир Костадинов, Нецко Иванов, Никола Доганов и Камен Христов.

Сред тях има юристи, историци, икономисти, предприемачи, обединени от една единствена цел:- Достойно съществуване на варненци.

На 18 октомври от 18ч. Костадин Костадинов и Татяна Иванова, кандидат за кмет на район Одесос, очакват всички граждани в Арт салона на Радио Варна, за среща-разговор по актуални за града въпроси.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*платена публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Антоанета Стефанова спечели първата си партия на Eвропейското първенство по шахмат
Дата: 19/04, 23:08

На първо четене: По-високи заплати за военните от 2025 година
Дата: 19/04, 22:52

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 22:50

Василев: Сделката с "Боташ" е изключително неизгодна
Дата: 19/04, 22:38

Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп
Дата: 19/04, 22:26

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия