Един от най-добрите специалисти по гинекологична онкология гостува отново за безплатни консултации в София на 23 октомври 2019


Дата: 18/10, 09:38

Специалистът по гинекологична онкология доц. д-р Алпер Каральок от турската болница Лив Хоспитал ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациентки с онко-гинекологични заболявания на 23 октомври 2019г. в София. Той ще ни гостува по покана на управителя на Медикъл Караджъ – Звезделина Лютфи. Посещението на доц. д-р Алпер Каральок е част от нашата инициатива да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината. Както и досега, безплатните консултации в рамките на инициативата ни са насочени към пациенти с установени вече заболявания, към тези, нуждаещи се от второ мнение или интересуващи се от лечение в чужбина.

Кой е доц. д-р Алпер Каральок?

Доц. д-р Алпер Каральок работи като специалист по гинекологична онкология в болница Лив в отделението по акушерство и гинекология. Специалните области на интерес, в които се развива доц. д-р Алпер Каральок, са:

Доц. д-р Алпер Каральок завършва Медицинския факултет на Анкарския университет през 2004 г. и специализира акушерство и гинекология в Медицинския университет на Акдениз. През 2011 г. започва да работи като експерт и завършва висшето си образование по гинекологична онкологична хирургия в болница за обучение и изследване Etlik Zübeyde Hanim. По време на мандата си като експерт той се фокусира основно върху минимално инвазивни операции.

През 2018 г. работи като лекар-наблюдател в Центъра по ракови заболявания „Мемориал Слоун Кетъринг”, Катедра по гинекологична онкология. Доц. д-р Алпер Каральок наблюдава многобройни роботизирани гинекологични и гинекологично-онкологични операции. През 2018 г. става доцент. Участва в много операции, включително гинекологични, ендометриозна хирургия и уро-гинекологични операции.

Публикува над 50 статии в национални и международни списания.

Гинекологични заболявания и гинекологични ракови заболявания

Един от най-големите страхове на жените са гинекологичните заболявания и гинекологичните ракови заболявания. Ракът на маточната шийка е четвъртото по вид най-често срещано злокачествено заболяване при жените в световен мащаб, ендометриомът е 6-ти, а ракът на яйчниците е 8-ми. Ракът на гърдата, ендометриома и рак на яйчниците са наблюдавани ежегодно при над 1 милион жени в световен мащаб. Ендоскопската хирургия, използвана в клиниката по гинекологична онкология на Liv Hospital, дава много предимства като по-малки разрези и следователно по-бързо възстановяване.

Гинекологично лечение на рака с минимално инвазивни методи.

"Ендоскопска хирургия" или така наречената "Минимална инвазивна хирургия" е хирургичен метод, извършван чрез използване на камера и устройства за диагностика и лечение на заболяването, вкарвани през естествени отвори или малки разрези. Тя включва хирургични процеси, засягащи тялото по-малко, отколкото отворената операция поради по-малките разрези. В клиниката по гинекологична онкология Liv Hospital, при този метод се използват високотехнологични HD камери. С ендоскопските методи разрезите са много по-малко и по-малки, така че болките се свеждат до минимум и пациентът се подобрява по-бързо.

В отделението по гинекологична онкология на болница "Лив" се използва ендоскопска хирургия за диагностика и лечение на много заболявания:

Всички нуждаещи се от консултация или второ мнение български пациентки ще могат да си запишат предварително час за безплатна консултация със специалиста. Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Алпер Каральок в София на 23 октомври 2019г. трябва да се запишат предварително на:

Консултациите ще се проведат на база медицински документи и образни изследвания с които разполагат пациентите до момента. По време на безплатните консултации няма да се извършват прегледи с ехограф.

 

*реклама

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Предимно слънчево в петък
Дата: 29/03, 04:00

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 03:10

На 29 март имен ден празнуват всички, които носят името Марко
Дата: 29/03, 03:00

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 02:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 02:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия