САЩ започват да отпускат мерките


Дата: 23/05, 13:09

Американците се готвят за дълъг уикенд за деня за почит към загиналите военнослужещи, който е в понеделник Вашингтон, САЩ23 Май 2020, 13:0515 прочита0 коментара 1 от 1 Започна разхлабване на мерките срещу разпространението на коронавируса в няколко големи американски града, които се бяха превърнали в горещи точки със заразени, предаде БНР.    

Американците се готвят за дълъг уикенд за деня за почит към загиналите военнослужещи, който е в понеделник. Очаква се улиците, парковете и плажовете да се напълнят с хора. Здравните власти обаче продължават да приканват да се избягват тълпите и хората да се останат вкъщи.   Андрю Куомо, губернатор на Ню Йорк, заяви, че първата фаза на рестарта може да започне следващата седмица ако броят на смъртните случаи намали. Планира се първо да отвори района на Лонг Айлънд.    В щата Ню Джърси бяха отворени местата за забавление на открито. Броят на хората, които могат да се събират там бе увеличен от 10 на 25.   В щатите Върмонт, Тенеси и Северна Каролина също бяха свалени някои от рестрикциите. В Мичиган губернаторът Гречен Уитмър обяви, че заради възможност от втора вълна от заразени действието на заповедта за стоене по домовете се удължава до 12 юни.   Това се очаква да доведе до протести в щата, след като по-рано симпатизанти на президента Доналд Тръмп критикуваха остро предприетите мерки.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 19 април рожден ден има Цветан Недялков
Дата: 19/04, 03:00

Започна кампанията за парламентарните избори в Северна Македония
Дата: 19/04, 02:30

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 19/04, 02:20

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 01:50

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 01:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия