Къмпинг "Лагуна" край Варна - уникално съчетание на море и гора. Отдайте се на лятна почивка на самия бряг в плажни вили, в кемпер или на палатка


Дата: 29/05, 18:15

Лятото вече "чука на вратата", а след дългото стоене вкъщи всеки мечтае за смяна на обстановката и релакс под слънчевите лъчи на някой хубав плаж. Ако в момента планирате къде да отмаряте през топлите месеци, Ви предлагаме едно уникално място - Camping laguna & villas resort.

Той се намира само на няколко километра от Варна, веднага след курорта Златни пясъци, под спирка "Панорама". На самия морски бряг е, сред уникална природа, далеч от застроявани райони и е гарантирано, че тук предлагат най-вкусната храна.

Комплексът разполага с ресторант, плажен бар, комфортни вили, собствен романтичен плаж, оборудвани площадки за кемпери и каравани, както и места за палатки. Създаден е през 1996 г.

Тъй като се намира сред природата, сгушен между широколистни дървета и морския бряг, съвсем скоро комплексът ще потъне в много красива зелена премяна, на която можем да се насладим чак до късната есен.

Вилите с апартаменти на Laguna Camping & Villas Resort имат всички удобства - хол, спалня, баня с тоалетна, хладилник, телевизор, климатик, интернет и др.

Плажът е само на няколко метра, а верандите са с изглед към морето. Налице са и голям брой собствени парко-места. 

Отсядайки в комплекса, ще имате прекрасната възможност да опитате от вкусотиите, предлагани в ресторанта. Той е гордостта на Camping laguna & villas resort, намира се точно над плажа и разкрива красива гледка към морето.

Менюто е внимателно подбрано от известния шеф и ресторантьор с 40 години стаж Веселин Шарков, готвил на големи български и световни звезди, както и неговата дъщеря Павлина Шаркова, работили дълги години в Япония, Англия, Сингапур, Америка и др. Храната винаги е прясна, добре приготвена и изключително вкусна, а масите - стилно аранжирани.

Комплексът е подходящ за семейства, намира се на отлична комуникативна локация, има кътове за деца и ще направи почивката Ви незабравима.

Тук се организират тържества по всякакви поводи - рождени дни, сватби, абитуриентски балове, лични празници, юбилеи, фирмени събирания, тиймбилдинги с разнообразни игри за служителите и други.

Всеки, който веднъж е посетил това място, се е  влюбил в него и се е върнал отново. Заповядайте и Вие, за да се убедите сами!

За контакти:
Email: laguna@lagunavillageresort.com
Телефони: +359 896 603819, +359 879 541 439, +359 897 847008
www.lagunavillageresort.com
Laguna Camping & Villas Resort във фейсбук

* реклама

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кремъл: Путин няма план да се среща със семействата на жертвите от "Крокус"
Дата: 28/03, 14:48

Учениците си плащат, ако се явят на втора матура
Дата: 28/03, 14:40

Стоичков: Оптимист съм, че България един ден ще се върне на голямо първенство
Дата: 28/03, 14:281 Коментар

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 14:20

Близо 2000 варненци са се вписали в регистъра на хазартно уязвимите лица
Дата: 28/03, 14:14

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия