Последното интервю на убитата преди месеци Станка Марангозова


Дата: 28/05, 15:07

В предаването "Честно казано с Люба Кулезич" по ТВ Евроком водещата Кулезич припомни на зрителите си нейно интервю с убитата в края на 2019 г. Станка Марангозова. Интервюто е от 20.10.2013 г., предаването е ''На светло с Люба Кулезич'', пише fakti.bg.

"Подписахме договор с Иво Масларов, който ми даде 150 000 евро, която сума аз управлявах и влагах в различни борсови инструменти и предприятия, но при определени условия. С оглед на условията, които той ми постави, с един класически договор, с който е редно да функционира и съществува, в крайна сметка нито една от точките не беше възможно да бъде изпълнена, защото нито срокът, който се определя на средномесечна база, нито тази клауза беше приета от лицето, нито каквото и да е", заявява тогава Марангозова.

"Беше ми поставен минимален месечен процент от 15%-20% през 2009г., под който аз не трябваше да падам. Не можах да му осигуря условията, които той иска. Чрез този договор аз се задължавам да управлявам, а ако има загуби те са за сметка на лицето. Ако при управлението се стигне до пълна загуба на сумата, аз не отговарям за нея. Аз реших, че е възможно и заради ниската ликвидност към нашата борса, има сделки, които могат да генерират определена доходност, дори и от 50% до 70%. Аз разбрах, че не съм в състояние да изпълня желанието му по никакъв начин. С този договор по банкова сметка на Иво Масларов съм наредила 2 000 000 лева, защото условията, които ми бяха поставени, нямаше как да откажа. Заплашваше ме дори с изречения, че ако не изпълня това, което трябва, ще дойде в офиса, ще ме съблече гола и ще ме започне", това каза още Марангозова.

Цялото интервю на Люба Кулезич със Станка Марангозова можете да изгледате след 2:05:35 във видеото:



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Предимно слънчево в петък
Дата: 29/03, 04:00

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 03:10

На 29 март имен ден празнуват всички, които носят името Марко
Дата: 29/03, 03:00

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 02:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 02:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия