Йордан Минев: Лудогорец може да е шампион още 20 години


Дата: 03/07, 22:42

БНР

Снимка Булфото, архив

Още 20 поредни шампионски титли за Лудогорец прогнозира Йордан Минев. Бившият национал игра седем сезона за футболните ни шампиони, където постигна и най-големите си успехи - участие в груповата фаза на турнирите Шампионска лига и Лига Европа. 39-годишният защитник игра и три сезона в ЦСКА.

"Отборът на Лудогорец изравни рекорд на ЦСКА по брой на поредни спечелени титли - девет, но както е тръгнало, ще може да е шампион у нас още 20 поредни години. Трудно друг отбор у нас ще спре скоро Лудогорец. В Разград имат страхотна организация, всичко е на високо ниво, работи се професионално и всеки знае задълженията си. Не вярвам Лудогорец да има особени проблеми с ЦСКА в неделя. Ако играят с 20% от възможностите си, ще спечелят без проблеми. Не мисля, че смяната на треньора и идването на Стамен Белчев ще промени нещо кой знае колко. Той и преди е работил в ЦСКА, но за толкова кратко време никой от футболистите му няма да полети срещу Лудогорец. В Славия залагат на млади български футболисти и това им носи успех. Отборът има стил, показва добър футбол и ми харесват. Не мога да кажа същото за Левски. Имаха голям бюдет, а взеха едни чужденци с огромни заплати и сега ги освобождават. Хубчев къде ги е гледал, сигурно с гръб ги е гледал и избирал", каза Йордан Минев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Гордана Силяновска води пред Стево Пендаровски с около 140 хиляди гласа след обработване на почти 80 процента протоколите на изборите в Северна Македония
Дата: 25/04, 01:27

Над 100 антики иззеха при спецакция в Плевен
Дата: 25/04, 01:13

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 25/04, 01:00

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 25/04, 01:00

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 25/04, 00:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия