Ген. Атанасов: Вътрешният министър е тежко зависим, но не от шефа си. Трябва да поеме отговорност и за побоите над младежите


Дата: 13/07, 17:41

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg 

Кадър бТВ

Искаме оставката на министър Младен Маринов по много причини. Той някъде с е скри. На първо място има тежко полицейско насилие по отношение на млади образовани хора на протестите. Хвърляни са по болниците оковани в белезници, тъй като са били задържани, без да бъде съобщено на близките им. За това трябва да се носи отговорност и не може да носи отговорност директора на СДВР. Второ - кошмарът в Росенец. Там беше направен опит за етнически сблъсък. Местният шеф на полицията си подаде оставка и Младен Маринов му я оттегли. Еми като я оттегли, ще носи отговорност. 

Това коментира в ефира  на бТВ ген. Атанас Атанасов. 

Освен това излезе едно разследване, наречено "Осемте джуджета", в което има конкретни данни, че патрулки на МВР ходят да пазят мафиоти, които задкулисно решават съдебни дела. Кой ще носи отговорност за това!?, коментира той.

Отдавна твърдя, че Маринов не е министър на Бойко Борисов. Неговите връзки със задкулисието са много дебели. Още като бях в парламента предоставиха информация на Румяна Бъчварова да го уволни. Тя не посмя да каже нищо и написа на един вестник: "нищо не зависи от мен". Тогава му искаха оставката на Маринов, защото ходи в един хотел "Амстердам", където се предлагат квалитетни услуги, които ми е неудобно да назова. Този човек е тежко зависим, и то не шефа си. Но най-вече трябва да носи отговорност за тежко пребитите младежи на протестите, якоментира генералът. 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Туристическият министър: Въпреки войните ние ще имаме устойчив летен сезон
Дата: 26/04, 18:46

Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 26/04, 18:30

Доц. Киселова: Очевидно няма съгласие кой да ръководи заседанията на парламента
Дата: 26/04, 18:23

Москов: Най-бедните обедняха с 30% за последните 3 години. Асен Василев е като прероден Румен Гечев
Дата: 26/04, 18:02

Цончо Ганев: Нямаше нищо по-нормално от това да гласуваме за оставката на Желязков
Дата: 26/04, 17:461 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия