Георги Георгиев, БОЕЦ: Слугите на мафията квичат, отиваме с торби с боклук пред една от бухалките им


Дата: 29/09, 15:30

Снимка: Георги Георгиев, фейсбук и Недялко Недялков

Лидерът на организацията БОЕЦ - Георги Георгиев, обяви, че довечера голяма част от протеста се мести пред редакцията на сайта ПИК, който минава за близък до властимащите, пише novinite.bg.

Издателят на Пик Недялко Недялков от своя страна обяви, че има заплаха за физическото му убийство.

Ето какво написа той във фейсбук:

"ВАЖНО!
СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА и квичат слугите на мафията!
Тази вечер има събитие - гражданите ще занесат символично торбички с боклук пред офиса на ПИК и недоялко. Всеки опит това образувание да се определя, като "медия" е абсурден. Това е един от пропагандните гнусомети на Пеевски, Буда и Гешев. Една от бухалките на мафията, чрез която заливат с помия, лъжи и клевети всеки, който не приема престъпната им власт! Помним "контрапротестите' в подкрепа на Гешев и ордите с мутри събрани от ПИК, за да бранят каскета!
Тези гнусомети действат анонимно и адресите им са тайна, както тайна бе и адреса на редакцията на ПИК. И когато биват осветлени свинете квичат! Защото ги е страх от светлината! Така, каткто след акцията на БОЕЦ и гражданите пред "Осемте джуджета" и разкритията на АКФ този властови център на мафията бе затворен! Така, както и Борисов и Пеевски, след всяко осветлено тяхно престъпление реват, че някой икал да ги убива!
СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
Познавам журналисти, познавам и медии. Знам, че тези не са нито журналисти, нито медия. Както трите мутри, пратени от мафията да преследват и тормозят мен и съпругата ми три дни във Видин не бяха журналисти. Не ги спря дори и здравословното и състояние, изродите са си изроди! И вместо защита от прокуратура и МВР, прокуратурата на мен повдигна обвинения, защото защитих съпругата си от мутрите на мафията! Така е в кочината.
НИЕ НЕ СМЕ КАТО ТЯХ!
Никой не искаме да "убиваме", или да "разбиваме"! Никого не сме заплашвали със саморазправа. Не носим маски, за да се крием, не носим кървави агнешки главички, нито заплашваме когото и да е, БОЕЦ нямаме нищо общо с подобни гнусни сценарии. Недоялковците са способни сами да си организират някаква подлост, способни са на всичко. Ние винаги стоим с имената и лицата си, с ясни послания и аргументи за действията си. Борим се за свобода и справедливост. Съд и затвор за наглите, а слугите им ще отговарят солидарно с господарите си за тяхното мракобесие!
Квичат свинете в истерия разтърсвани от страховете си, че идва денят, в който ще плащат за престъпленията и греховете си! Години наред заливаха с помията си безнаказано всеки посочен от господарите им! ТЕ убиваха човешки съдби, кариери, бизнеси, авторитети и животи! И сега треперят.
Гнусното е, че и сега дори се опитват да клеветят и лъжат, че някой искал да ги "убива" и да се изкарват жертви. Тровят дори близките си с тези лъжи и внушения. Що за изрод трябва да си, недоялко, за да тровиш старият си баща и да му внушаваш, че някой искал да те "убива"? Да се криеш за гърба на стареца! Да се правиш на жертва, за да те съжаляват. Низост, на която само слугите на мафията са способни. Години наред редяха лъжи, че БОЕЦ сме платени от този, или онзи олигарх по поръчка на Пеевски и Буда. Години наред заливаха с помията си всеки, който разкриваше схемите и престъпленията на мафията, като клеветяха и маскаряха честните и свободни граждани, магистрати, журналисти и медии! Внасяха дори сигнали срещу нас, срещу следовател Бойко Атанасов и Лозан Панов! Нямаха морални граници за своята мерзост и посегнаха дори на децата и семействата ни! Когато прокуратурата ми забрани да напускам страната, за да осуети трансплантацията на съпругата ми, ПИК и останалите свински гнусомети празнуваха и заливаха с помия си семейството ми. Радваха се, че дебелите я обричат на смърт! Хора без души, съвест и морал.
Елате довечера в 18.00ч., донесете и оставете торбичките си с боклук пред офиса на ПИК на бул. "Мария Луиза" 92, да им върнем поне част от боклука и излятата от тях помия и покажем какво представляват. Да покажем, че свободата на словото не е "правото" на мафията да залива с гнусни лъжи и клевети свободните и непримиримите, свободата на словото е да говориш истината без страх! Сега страхът е в техните сърца.
Сега гражданите казват на мафията - "ПРИБЕРЕТЕ СИ БОКЛУКА, НАС НЕ НИ Е СТРАХ ОТ ВАС".
Дори няма нужда от много приказки, върнете им боклука и ги оставете да се давят в собствената си помия и лъжи.
Бойците не мразим! Бойците обичаме да дишаме свободно, обичаме родината и рода си, обичаме да говорим истината, да виждаме около себе си усмихнати и свободни хора, обичаме светлината и с имената и лицата си изправяме срещу злото и мрака!
Битката продължава! Не се страхувайте, хора, гражданите сме по-силни от мафията. Истината е по силна от страха и лъжата!"

Издателят на проправителствения сайт Пик Недялко Недялков във Фейсбук, че днес се готви атака на редакцията му и дори има заплаха за живота на екипа му.

Ето какво съобщава Недялков:

"Приятели!

И неприятели!

И - просто, хора!

Подготвя се саморазправа с редакционния екип на ПИК, един от най-четените и популярни български новинарски сайтове, с над половин милион посещения дневно.

Независима медия с ясно посочен собственик и източници на финансиране.

Екстремисткото ядро на протеста призовава за атака и обругаване на офиса ни във вторник вечер. На официалната страница на Боец валят директни заплахи и закани за физически убийства на издателя и журналисти от ПИК.

Би трябвало да се чувстваме поласкани. Нападение над частна медия заради редакционната й политика? Заради критиките и разкритията й за държавния преврат, прокремълския президент и реваншистки настроените остатъци от някогашната комунистическа партия...

Колко само трябва да им пречим!

Колко сме опасни за тях и как фактически ни приравняват с най-важните институции в държавата - правителство, парламент, прокуратура.

Това е комплимент за сайт, списван от десетина ентусиазирани журналисти със собствено мнение, което изразяват непоколебимо от самото основаване на агенцията...

Вече сме подали сигнали до компетентните органи за предстоящия погром и вярваме, че ще си свършат работата.

Подготвяме и уведомителни писма до Еврокомисията, посланиците на САЩ и ЕК в България, международни правозащитни организации.

Остава обаче въпросът - нормално ли е протестиращи с уж демократични претенции и изживяващи се като защитници на свободното слово, да зоват за агресия към медия? Така ли смятат да управляват - с насилствено налагане на цензура, с физически удари върху инакомислещи?

Приятели! И неприятели! И колеги! Може да не харесвате ПИК, но въпросът е принципен. На карта са поставени фундаментални ценности, върху които е построено обществото ни. Ако сега замълчите, утре злото ще почука на вашата врата.

И няма да чука, с ритник ще я откърти."

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



САЩ блокира пълноправно членство на Палестина в ООН
Дата: 19/04, 07:21

Първи парламентарен контрол за служебното правителство
Дата: 19/04, 07:00

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 19/04, 06:30

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 06:10

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 06:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия