Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат


Дата: 21/04, 07:50

 

Добре дошли в Arabic Scents, вашата дестинация за ексклузивни парфюми във Варна, на бул. "8-ми Приморски полк" 71. Разгледайте нашата колекция от внимателно подбрани летни аромати, които са идеални за всякакви поводи. Посетете ни на посочения адрес или онлайн на www.arabicscents.bg. Посочените цени са с отстъпка, валидна до края на месец април!

 

1. Lattafa Bade'e Al Oud Honor & Glory на цена от 75лв

Bade'e Al Oud Honor & Glory е изискан аромат за жени и мъже, който комбинира свежи нотки на ананас и крем брюле в началото, последвани от интригуващи средни нотки на канела, бензоин, куркума и черен пипер. Базата от ванилия, сандалово дърво, кашмеран и мъх добавя топлина и дълбочина, правейки го идеален за летни вечери.

 

2. Lattafa Yara Moi на цена от 55лв

Yara Moi е чудесен избор за жени, предлагащ нежна комбинация от жасмин и праскова във върхните нотки, допълнени от сърдечни нотки на карамел и кехлибар, с база от пачули и сандалово дърво. Този аромат е свеж и привлекателен, подходящ за всеки ден през лятото.

3. Lattafa Hayaati Florence на цена от 49лв

Hayaati Florence е флорално-плодов гурме аромат за жени, който идеално съчетава нежни цветни и плодови нюанси. Този аромат е създаден да носи чувство на лекота и радост, като добавя стил и женственост към всяка лятна визия.

4. Qaed Al Fursan Unlimited на цена от 45лв

Този унисекс аромат предлага уникален бленд от кокос, цитруси и ананас в началото, който преминава в сърцевина от иланг-иланг, жасмин и плумерия. Базата от ванилия, мускус и сандалово дърво допринася за дълготраен, топъл завършек, правейки го идеален за тези, които предпочитат сладки и плодови аромати.

5. Qaed Al Fursan на цена от 45лв

Смела и изразителна комбинация за мъже и жени, която започва с върхови нотки на ананас и шафран, допълнени от сърцевина на жасмин и балсамова ела. Базовите нотки на кехлибар, кедър и агарово дърво придават топъл и мъжествен завършек, който е идеален за вечерни събирания.

6. Lattafa Fakhar Men на цена от 60лв

Fakhar Men е аромат, който излъчва увереност и стил, създаден за мъже, които обичат да впечатляват. Съчетава пикантни и ароматни начални нотки с топла, дървесна база, предлагайки аромат, който е същевременно смел и изискан.

7. Lattafa Qaa'ed на цена от 55лв

Qaa'ed е амбров аромат, който комбинира пикантни начални нотки на канела, кардамон и бергамот със сърцевина на шафран, сандалово дърво, кедър и карамфил. Базата на уд, ванилия, кожа и кехлибар добавя топлина и сложност, правейки го изключително запомнящ се.

8. Maison Alhambra Victorioso на цена от 45лв

Victorioso е изискан аромат, който начина със свежи пикантни нотки на розов пипер и лимон, следвани от ароматна сърцевина на лавандула и олибанум. Базата от ванилия, тонка и кехлибар придава успокояващо и топло усещане, което го прави идеален за изискани събития и вечерни събирания.

9. Maison Alhambra Aquilo на цена от 55лв

Aquilo Pour Homme е мъжки аромат, който предлага освежаващи цитрусови нотки в началото, допълнени от сърцевина на лавандула, морски бриз и мъх, завършващи с база от кехлибар, дърво, кипарис и пачули. Това е перфектният избор за мъже, които търсят свежест и елегантност в ежедневието.

10. Lattafa Vintage Radio на цена от 89лв

Vintage Radio се откроява с начални нотки на лавандула, жалфия и бергамот, последвани от сърдечни нотки на пало санто, слива и черен пипер, и завършва с база от сандалово дърво и уд, предлагайки смел и запомнящ се ароматен профил, който перфектно съчетава класика с модерност.

Всеки от тези аромати предлага уникално изживяване, отговаряйки на различни вкусове и стилове. Посетете Arabic Scents във Варна или поръчайте онлайн, за да добавите тези изключителни летни аромати към вашата колекция.

* публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Николай Денков: Случаят "Нотариуса" е най-потресаващото проявление на скритата власт
Дата: 30/04, 16:24

Арестуваха 40 лекари в Истанбул за схема с бебета
Дата: 30/04, 16:17

Пътуване с бебе? Не забравяйте за хидратацията
Дата: 30/04, 16:13

Всички шофьори за Великден са предупредени от КАТ
Дата: 30/04, 16:12

Обявиха промени с изплащането на парите за обезщетения за безработица
Дата: 30/04, 16:12

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия