Цънцарова се върна и внесе смут в БТВ


Дата: 16/04, 13:51

кадри bTV

редактор Веселин Златков 

След кратка почивка Мария Цънцарова се върна като водеща на „Тази сутрин” по bTV. Вярна на себе си, тя успя още в първото си включване да забрави едно име и да обърка друго, при това на колега.

В откриването на предаването журналистката не можа да се сети името на сменения служебен външен министър Стефан Димитров, като се оправда, че ѝ било сложно да му запомни името. Това леко неуважение може и да е било по сценарий, но веднага след това Цънацрова направи нов гаф.

Тя представи като водеща на новините Полина Гергушева, която вече доста време носи фамилията на съпруга си - Мечкуева. Дали грешката на Цънцарова беше случайна и дали новинарката се е засегнала, можем само да гадаем. Факт е обаче, че тя не се появи на редовната „седянка” на предаването.

Мария Цънцарова определено не беше в много добро настроени в първия ден от връщането си на екран. Когато спортният журналист Митко Тасев ѝ направи комплимент как е облечена, тя заяви, че се е надявала това да не става обект на обсъждане.

Когато пък дойде време тя да представи „забавно” видео от интернет, Цънцарова избра да пусне клип с бой в парламента в Грузия.

Без връзка с водещата, в студиото имаше и технически проблем. Малък панел от голямата видеостена в студиото не работеше и там се появи малка зелена дупка. Това едва ли е забелязано от много зрители, но със сигурност е издразнило допълнително екипа.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Страхотна къща с панорамна гледка към гр. Варна
Дата: 30/04, 00:30

Барселона с трудна победа у дома
Дата: 30/04, 00:19

3-месечно бебе е заразено с коклюш във Великотърновско
Дата: 29/04, 23:55

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 29/04, 23:40

Панайот Панайотов победи тази вечер в "Капките"
Дата: 29/04, 23:37

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия