Очаква се в Община Варна да постъпят нови средства


Дата: 12/05, 00:54

 

снимка: 

Powerfox, Уикипедия

Агенция "Пътна инфраструктура“ кандидатства с 16 проектни идеи по Приоритет 1 "Интегрирано градско развитие“ по Програма "Развитие на регионите“ 2021-2027 г. Общият бюджет на програмата е 3,6 млрд. лв., които се предоставят от Европейския фонд за регионално развитие. От тях предвиденият финансов ресурс за интегрирано градско развитие на регионите е близо 1,1 млрд. лв, предава varna24.bg.

Процедурата за кандидатстване е пилотна и включва концепции за интегрирани териториални инвестиции в 10-те големи общини - Благоевград, Видин, Плевен, Русе, Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив и Столична община. Основен подход по програмата е институциите на регионално и общинско ниво в диалог и сътрудничество с местните общности да участват във формирането и реализирането на визията за социално-икономическо развитие в населените места (т. нар. подход "отдолу-нагоре“).

Екипът на АПИ, като бенефициент в досегашните програмни периоди, ползвайки административния и практическия си опит при изпълнението на инфраструктурни проекти по оперативни програми, се включи активно в кампанията по кандидатстване по Програма "Развитие на регионите“ 2021-2027. Агенция "Пътна инфраструктура“ благодари на всички партньори заявили готовност за сътрудничество, диалог и общи действия.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Полша също признава Палестина
Дата: 23/05, 13:401 Коментар

Безспорни професионалисти в листата на БСП - Варна
Дата: 23/05, 13:34

Готвач каза на Гала как може да остане вечно млада
Дата: 23/05, 13:292 Коментара

Ню Йорк Таймс: САЩ са пред съдбоносно решение за войната в Украйна
Дата: 23/05, 13:203 Коментара

Райони без вода във Варна
Дата: 23/05, 13:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия