Какво ли му е на Рачков сега? Тежък проблем за Анита с милионера от САЩ


Дата: 20/06, 15:00

Кадър Инстаграм

Само два месеца след шумната и помпозна сватба на бившата на Димитър Рачков с милионера Ник Стемпер, плъзна слух за развод, пише Intrigi.bg. Новоизлюпената г-жа Стемпер няма за дълго да носи тази фамилия и най-вероятно отново ще стане Димитрова заради визовия проблем САЩ, твърдят нейни познати.

Още преди сватбата Анита разкри, че с младоженецът няма да живеят заедно за неизвестен период. Тъй като тя все още няма щатска виза, двамата планират да се срещат на различни точки по света, където да прекарват по малко време заедно, а след това отново да се разделят. „Така ще бъде, докато не получа виза от американското посолство като съпруга на Ник“, сподели бившата на Рачков.

Както е известно обаче, в САЩ вече не дават визи току-така и не една и две двойки бяха попарени след неколкократните откази на посолството. Именно такъв беше и случаят с топ модела Цеци Красирмирова, която имаше 5-годишен брак с милионера Майк Струмейтис. Смуглата красавица призна, че е получила поредица от откази за виза, което се превърнало в генерален проблем за брака й. Двамата с Биг Майк прекарвали доста време разделени и се виждали все по-рядко заради невъзможността да живеят заедно.

Както е известно обаче, в САЩ вече не дават визи току-така и не една и две двойки бяха попарени след неколкократните откази на посолството.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



И морето полудя: Най-опасното явление на плажа се появи месец и половина по-рано
Дата: 27/06, 11:18

Конфискуваха колата на пиян шофьор в Сапарева баня
Дата: 27/06, 11:13

Жена загина нелепо на гробищата на Черешова задушница
Дата: 27/06, 11:10

Циклонът Зоуи удря България и носи наводнения
Дата: 27/06, 11:04

Одобрени са допълнителни разходи по програмата за деца с изявени дарби
Дата: 27/06, 11:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия