Известният фотограф Ник Чалдъков е на крачка от мечтата - фото изложбата “Портрет на Матерхорн”


Дата: 04/07, 10:292 Коментара

Известният фотограф Ник Чалдъков е на крачка от мечтата си да осъществи фото изложбата “Портрет на Матерхорн”. Той е събрал 70% от нужната сума за своя трети пореден еко-фото проект от поредицата “Живот сред природата”. За да хване сезона, подходящ за снимки покрай върха, той трябва да събере 100% от нужните средства до 15 юли.
 
Посланието на Ник е просто: ЖИВЕЙТЕ СРЕД ПРИРОДАТА! “Основната цел на нашия проект е хората да намерят мотивацията и желанието да излизат сред природата. Смятаме, че по-честата връзка на младите хора с природата е важна за тяхното психическо и физическо здраве, тъй като хармоничният живот сред природата е естественото лекарство срещу стреса в големия град.”
 
За реализацията на проекта се търсят още спонсори. Ник споделя: “Когато търсиш спонсори, ти не просиш. Ти предлагаш бизнес. Аз предлагам имиджова реклама на спонсора. Когато това започне да се разбира в България, съзнанието ще се развие. Ние ще напреднем и хората ще са богати и щастливи.”
 
Всички, които желаят да подкрепят проекта на Ник, но не могат да отделят голяма сума като спонсори, могат да изпратят сума по желание чрез www.paypal.com на имейл: nickchaldakov@yahoo.com и техните имена ще бъдат изписани на страницата на проекта: “Портрет на Матерхорн” 2015 г. http://www.chaldakov.com/Matterhorn.html

КоментирайСпонсорирани връзки.


Великобритания преди Брекзит – някой да дръпне аварийната спирачка!
Дата: 16/08, 22:33

Две деца направиха аборт в Пловдив
Дата: 16/08, 22:13

Какво не бива да правите вечер-Не трябва вечер да се броят пари, не трябва вечер да се дава нищо ...
Дата: 16/08, 22:04

Силно земетресение удари Италия
Дата: 16/08, 21:59

Подарък от съдбата! Внук отвори изоставения гараж на починалия си дядо, а вътре го чакаше истинско съкровище
Дата: 16/08, 21:451 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2018 | Пълна версия