Над 120 000 клиенти посетиха платформата за свободен пазар kupitok.bg през първата година


Дата: 07/02, 14:52

В продължение на една година порталът kupitok.bg на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги не само предлага удобството на сключване на договор онлайн, но е една от най-функционалните информационни точки за новостите на свободния енергиен пазар у нас. Платформата, която беше официално представена през януари 2016 г., вече е посетена от над 120 000 клиенти. Най-голям е интересът на потребителите от София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Бургас.

 

Освен да предоставя цялата необходима информация за пазара по свободно договорени цени, kupitok.bg е единствената в България платформа, която дава възможност на потребителите да изчислят финансовия ефект от смяната на доставчик на електроенергия, както и да сключат договор онлайн, без да напускат своя офис или дом. Процедурата е изключително опростена, а попълването на необходимите данни става за няколко минути. Функционалният дизайн и съвместимостта на платформата с мобилни устройства я правят удобна за ползване от таблети и смартфони.

 

Богатото портфолио от продукти за доставка на електроенергия на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предоставя възможност на всеки посетител на kupitok.bg да избере подходящо за неговите нужди решение. За да гарантира удобството на своите клиенти, компанията предлага да води вместо тях процедурите по излизане на свободен пазар пред мрежовите оператори. Тази услуга е напълно безплатна и всеки може да се възползва от нея, като отбележи желанието си на съответната стъпка от процеса по сключване на договор в портала.

 

За да бъде още по-полезен на потребителите, през тази година беше допълнително развита функционалността на калкулатора за изчисляване на финансовия ефект при преминаване от регулиран на свободен пазар. Нововъведенията дават възможност за пресмятане на очакваната средномесечна сметка за клиенти, които вече са на пазара на електроенергия по свободно договорени цени, но желаят да сменят своя доставчик.

 

Анализите на експертите на компанията показват, че малки и средни фирми могат да реализират значителни спестявания от разходите си за електрическа енергия, сключвайки договор през kupitok.bg. Удобството, пълната прозрачност на процедурата и разнообразието от предлагани продукти допринасят за успешната първа година на портала на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На днешната дата в историята
Дата: 20/04, 07:36

Жълт код за обилни валежи в събота
Дата: 20/04, 07:25

Днес е изпита по химия в СУ
Дата: 20/04, 07:12

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 20/04, 07:10

Хороскоп за събота
Дата: 20/04, 07:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия