Безплатни консултации във Варна с водещ неврохирург от Турция


Дата: 18/05, 15:50

Пациенти с тумори на мозъка и гръбначни заболявания ще могат да се консултират безплатно във Варна с доц. Зафер Оркун Токташ, неврохирург от Турция с богат опит и признание. Консултациите ще се състоят на 26 и 27 май, с предварително записване на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

Доц. Зафер Оркун Токташ си е извоювал авторитета на един от водещите неврохирурзи в Турция, а през 2014 г. е участвал в научно-изследователски дейности в областта на гръбначно-мозъчните тумори в Харвардския университет. Съвместно с проф. д-р Денис Кония са патентовали като изобретение регулируеми импланти, които се използват в гръбначната хирургия. Преподава в Медицинския факултет на Бахчешехирския университет и приема пациенти в болница „Медикъл Парк Гьозтепе“. В работата си прилага едни от най-съвременните методи и технологии в тази област, които позволяват да се намалят до минимум възможностите за грешки и увреждания при мозъчни и гръбначни операции. Така например с технологиите за интраоперативно сканиране и навигация е възможно хирургът още по време на самата операция да проследява каква част от тумора е почистил. Томография, ангиография и почти всички радиологични изследвания вече се прилагат и в операционните зали.

Доц. Токташ пристига по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината.

За допълнителна информация: www.medikara.bg.

 

*реклама

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 17:00

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 17:00

Цветелина Грахич отмъсти на Слави Трифонов
Дата: 19/04, 16:57

Прокурори искат крути мерки срещу пияните и дрогирани шофьори
Дата: 19/04, 16:50

Дъщерята на Людмила Живкова посочи какво ще стане със "Знаме на мира"
Дата: 19/04, 16:43

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия