Ето как любимата Поли Генова отслабна само за дни! Толкова е лесно!


Дата: 25/05, 01:57

Поли Генова разкри тайната си за ударно вталяване

Поли Генова разкри тайната, с чиято помощ успя да влезе във форма за представянето си на Евровизия. Гласовитата блондинка успя да смъкне цели 15 килограма за отрицателно време благодарение на режима си. Преди да започне диетата тя е била 65 килограма, а в момента тежи 50.

Истинска витаминозна бомба води до отслабване, както и до подобряване изцяло на здравето! Имунитетът на човека е много важен, защото от него зависи цялото здраве. Затова е нужно да бъде поддържан чрез витамини.

Именно това прави звездата Поли Генова, която осъществи отслабване малко преди „Евровизия“. Може би малцина знаят, но певицата се е подложила на специален режим, за да бъде прелестна на музикалния конкурс. Най‐мощното средство за нейното отслабване е буркан с различни съставки, съдържащи един куп полезни вещества.

Рецепта:

В буркан за компот се слага 1 ч. ч. натурален мед. После се изсипват последователно 1/2 шепа лешници, 1/2 шепа бадеми, една шепа орехи (смлени), по 2‐3 сушени сливи, смокини и кайсии (нарязани на ситно), 1/2 шепа кедрови ядки, малко свежи шипки, малко стафиди, 4 щипки канела и един нарязан на шайби с кората лимон.

След като се сипе всичко това, отгоре трябва да има място за още един лимон, чаша мед и сок от един портокал. Накрая бурканът се затваря и се обръща. Престоява така няколко часа и после се слага в хладилника, където остава за една нощ, пише Lekuva.net. Начинът на употреба има две направления, зависещи от главната цел. Ако се иска засилване на имунитета, се приема само по 1 суп. лъж. в две сутрини от седмицата и винаги на гладно. Ако обаче се търси отслабване, се взима същата доза, но сутрин, обед и вечер (пак преди хранене). И тук става въпрос за два пъти седмично.

Поли Генова е приложила именно втория начин на консумация. Тя си е избрала два дни от седмицата, в които да приема единствено този сироп, което ѝ е помогнало да свали 2 кг. през въпросните 7 дни. „Важно е хората да знаят, че когато търсиш отслабване, два дни проемаш единствено и само сиропа. През останалото време от деня не вкусваш нищо друго, освен чай. Така се постига бърз ефект.“ – казва певицата, довела България до четвърто музикално място е Европа.

 

За жената



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Евтим Милошев: "Веднага се срещнах с бизнеса"
Дата: 20/04, 11:30

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 20/04, 11:30

Мъск отложи пътуването си до Индия
Дата: 20/04, 11:08

В добро състояние са българите, пострадали в автобусната катастрофа в Турция
Дата: 20/04, 10:54

Почина мъжът, който се самозапали на процеса срещу Доналд Тръмп
Дата: 20/04, 10:38

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия