Прокуратурата с разтърсващи разкрития за убийството в София! Убиецът не съжалявал, бил направил добро


Дата: 26/06, 14:43

Кадър: Канал 3

Съседи чули виковете на убитата студентка от Датския колеж в София. Приятелят й я удрял в главата, а след това, за да спре страданията й, я наръгал с нож в областта на врата. Това стана ясно по време на брифинг от прокуратурата, пише Канал3.бг. 

След като извършил убийството, мъжът отишъл при своя приятелка, на която разкрил, че е убил своята приятелка. В последствие по-късно я завел в апартамента, в който извършил жестокото престъпление. Там бил и трупът на младото момиче. Той бил покрит с плюшена играчка котката от Алиса в страната на чудесата. Преди да тръгне свидетелката видяла и двата ножа, с които е извършено престъпното деяние. 

Свидетелката успяла да се овладее, но не сигнализирала веднага в полицията. Момичето се обадило на приятеля си, който не бил в София. Когато и той се прибрал двамата му казали, че ако не се предаде сам, те ще го издадат. По техни думи той бил спокоен. Казал им, че иска да види дъщеря си и тогава ще се предаде. 

В нощта на петък срещу събота обаче заминал за морето. По пътя качил двама стопаджии – момче и момиче. Първоначално се държал мило, на към 3 часа през нощта спрял на магистралата, сложил си бокс и нанесъл удари на момчето в главата. В следствие на побоя то е с спукана околоочна орбита. 

Обвиняемият е задържан в Созопол. 

Като възможен мотив за убийството от прокуратурата посочиха ревност и неразбирателство. 

В дома на убиеца на намерени наркотици под формата на хапчета. Той е употребявал наркотични вещества още от ученическите си години. Опитвала да се лекува в клиника. Според обвинението най-вероятно той е издържан от родителите си. 

Починалата няма криминални прояви, предстои да се установи дали е употребявала наркотици. Жертвата и убиецът са родени през 1988 година. 

Сигналът за убийството е подаден от свидетелите около 15 часа в 3 РПУ. Апартаментът, в който е открито тялото, е отворен от бащата на убиеца. 

”От беседите, които направихме с него, според нас той изобщо не съжалява, за това което е направил. Според него така и бил направил услуга да се отърве от пороците”, категорични са прокурорите. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Татяна Дончева разкри какво невъзможно условие е поставила Ваня Григорова, за да е в Левицата
Дата: 24/04, 18:00

Стаси Цалова предупреди за мощни бури в следващите 24 часа
Дата: 24/04, 18:00

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 17:50

Глория катастрофира
Дата: 24/04, 17:47

Край! Свърши времето за регистрация в изборите
Дата: 24/04, 17:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия