Седмичен хороскоп за периода от 25 септември до 1 октомври


Дата: 21/09, 23:09

Овните да се организират, а Телците се изправят пред нови делови предизвикателства. За Близнаците - доста напрежение, а Раците да са по- търпеливи. Лъвовете се изправят пред етап на обновление, а за Девите седмицата е интензивна. Везните разполагат с благодатни възможности, а Скорпионите са пред нов етап. Стрелците да овладеят импулсивността си, а Козирозите ще вземат важно решение. Водолеите да преодолеят нерешителността си, а деловата стабилизация на Рибите е видима.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Организирайте се

Личната организация ще е от голяма полза през седмицата

Притежавате достатъчно възможности за осъществяване на плановете, а освен това няма да ви липсва и шанс. В контактите и партньорството следва да се настани толерантността и разбирателството, за да разчитате на подкрепа. Петък е плодотворен, а събота е променлива. Неприятна ще е неделята. Понеделник е благодатен. Вторник и сряда са чудесни. В четвъртък сте агресивни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Нови делови предизвикателства

Нови делови предизвикателства ще привлекат вниманието на мнозина от зодията. Ще се ориентирате към съвместна дейност, която в началото ще ви се стори губеща, но впоследствие ситуацията ще се промени. Новини от делови тип ще ви предупредят да се подготвите за нечия атака. Петък е чудесен, а за уикенда се очертава пътуване. В понеделник ще ви провокират, а вторник носи фалшиви надежди. Сряда е хубава, а четвъртък е тежък.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Огромно напрежение

Голяма част от Близнаците са доста напрегнати и недоволни от развитието на събитията, а поради неочаквано предателство някои са силно разстроени и разочаровани. Ситуацията е твърде тежка, но нямате друг начин освен да превъзмогнете неприятностите и да продължите напред. Пътуване и успехи в петък. Събота носи разочарования, а неделя е раздвижена и пълна. Делови успех за понеделник и вторник. Сряда е трудна. Контакти и пътуване в четвъртък.

Седмичен хороскоп РАК

Действайте търпеливо и отговорно

Бързи и решителни действия, но понякога прибързващи поради прекалено оптимистична нагласа. Като изключим нетърпението за по-умерени действия няма съмнение, че демонстрирате ярка активност и забележителна конкурентоспособност. Петък издига пречки. През уикенда отдъхвате активно. Понеделник е надеждно начало, а във вторник акцентирайте върху отговорните си задачи. В сряда сте енергични, а четвъртък ви радва с печалби.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Обновление и напредък

Духовно, емоционално и физическо обновление са белезите на новия период. Това естествено не означава, че задълженията ви ще намалеят, но е гаранция за пълноценен живот, емоционално удовлетворение и ново ниво на лично осъществяване. Петък ще ви изненада с новини. Материални и любовни дела ще ви ангажират през уикенда. Значителна активност е валидна за понеделник. Вторник е хармоничен, сряда е успешна, а четвъртък – любовен.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Интензивна седмица

Съдбовното влияние разделя Девите на две категории през седмицата. За едната част от вас са характерни ярката борбеност, кавгите по финансови или материални причини, прибързаността в действията и изявената конкуренция, а останалите от зодията ще изразят в пълнота своята интензивност в любовната сфера. В петък сте активни. Уикендът е спокоен. Понеделник и вторник са благоприятни. Тиха и спокойна е сряда, а четвъртък - пълноценен.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Благодатни възможности

трират в пълнота тези характеристики през седмица. Голяма част от представителите на знака проявяват нерешителност, а други ще утаяват истината както за околните, така и за себе си. Петък отрежда материален успех. Активно преминава събота, а в неделя плановете ви се нарушават. Трудни ще са понеделник и вторник. Сряда е позитивна, а четвъртък – нервен.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН Устремени към нов етап Скорпионите категорично са се устремили към нов етап в живота си, което не след дълго ще има и фактическо потвърждение в реалността. Събитието трудно може да се разглежда като развитие в отделните му направления, тъй като за момента не е достатъчно изразително. Петък е интензивен и изпълнен със спорове. Събота е хубава, а неделя е неудобна. Много успешно ще действате в понеделник. Във вторник сте стабилни. В сряда очаквайте новини. Четвъртък е печеливш.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Овладейте импулсивността

Силна нервна превъзбуда, множество идеи и неоснователно прибързване. Тази изразност често е комбинирана с колебания в избора, което води до нестабилност. Заемете се с овладяването на импулсивността и не прибързвайте. Само така ще имате гаранция, че ще преодолеете възникналите пречки. В петък действате изразително, а през уикенда се насочвате към контакти. С трудности се сблъсквате в понеделник и вторник. Сряда и четвъртък са плодотворни.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Вземане на важно решение

В момента за представителите на Козирог е от изключителна важност да вземат решение по въпрос, който засяга бъдещето им. Едновременно с това следва да изберете новата насока на развитието си и категорично да се устремите към трансформации. Това е кардиналната ви цел. Петък е начало на важни промени. През уикенда сте колебливи и нестабилни. Полезни контакти осъществявате в понеделник, а вторник е мъчителен. Сряда ражда надежди. Четвъртък е хубав.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Преодолейте нерешителността си

Ситуацията при доста Водолеи не е много по-различна от тази за предхождащия знак, но вие не сте така категорични и твърди както тях. За преобладаващата част от вас съществена е информацията, а за тях – действията. Няма да е лошо да си вземете поука от „съседите”. В петък действате успешно. Събота и неделя са спокойни и сполучливи. Понеделник е успешен. Вторник носи новини, а сряда – разочарования. Четвъртък е начало на промени.

Седмичен хороскоп РИБИ

Решителен период Предстоящата седмица се оказва решителна за голяма част от Рибите. В случая най-често става въпрос за бъдещата ви делова стабилност. В това отношение за вас наистина се разкрива нов етап, чието осъществяване е сигурно. Ролята на личния ви подход безусловно е особено важна. Петък е успешен за делата ви. В събота сваляте напрежението, а неделя е плодотворна. В понеделник - благоприятна промяна. Вторник, сряда и четвъртък са хубави дни.

 

За жената



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 25/04, 09:30

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 25/04, 09:30

Силно земетресение в Гърция
Дата: 25/04, 09:26

Определят кои ще са тазгодишните носители на награда "Варна“ в сферата на културата, науката и образованието
Дата: 25/04, 09:25

Тежка катастрофа на пътя София - Варна, затворен е до Велико Търново
Дата: 25/04, 09:18

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия