Слави се стопи с 20 кила след тежката операция! Водещият не прилича на себе си


Дата: 23/09, 15:40

Снимка Булфото

Слави Трифонов се завърна на екран след 2-месечна почивка и обяви, че влиза в политиката, променен до неузнаваемост, видяха миналия петък зрителите на Би Ти Ви. На 15 септември водещият откри "Шоуто на Слави" седнал зад бюрото си, като не стана нито веднъж от стола си. Камерите скриха от публиката полюшващата му се походка, както и драстично вталената му фигура, пише "България днес".

 

Истината е, че след тежката 5-часова операция за смяна на тазобедрената става, която Слави претърпя през лятото, от напомпаното му с мускули тяло вече няма и помен. Причината 2-метровия водещ да свали над 20 кг от теглото си е, че от няколко месеца не е стъпвал във фитнес залата, в която преди прекарвал всеки ден по час-два, допълва изданието. 

В началото на кариерата си шоуменът напомпа мускули и се превърна в истински исполин за нула време. Той постигна тези резултати благодарение на упоритите тренировки във фитнес залата, която си направи вкъщи, а като допълнение приемаше скъпи хранителни добавки и бе преминал на специален хранителен режим.

След тежката операция, по настояване на лекарите, Слави бил принуден да сложи край на спортните си занимания. Освен това той накуцвал с единия си крак и движенията му били силно затруднени. След като се потроши в банята на хотелската си стая, по време на турне в Стара Загора, Слави хвърли доста пари за рехабилитация, но състоянието му не е за завиждане.

За негово нещастие при самия удар на хлъзгавите плочки Трифонов получил фрактура на костта под ябълката на тазобедрената става. Крака му бил закрепен от лекарите благодарение на пироните, но въпреки това Слави усещал болка от време на време. Трите титаниеви пирона в левия му крак предизвиквали нечовешки болки дори когато шоуменът си почива, затова той бил изправен пред дилемата да заменят пироните с нови или да му поставят изкуствена тазобедрена става.

Слави предпочел по-сложният и мъчителен, но по-дълготраен и сигурен вариант да заменят потрошената му става с протеза. Трифонов имал възможност да направи 5-часовата операция при най-добрите хирурзи в немска клиника, но се доверил на родните медици. Преди смяната на потрошената му става с протеза, медиците го уверили, че ще възвърнат предишната подвижност на крака му и дори отново ще може да ходи на фитнес. Заради новата става, до края на живота си Слави трябвало да забрави за тичането, както и всякакви тежки физически дейности, пише "България днес".

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Гръцките хотелиери са недоволни от високите данъци
Дата: 26/04, 01:57

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 26/04, 01:50

Чави продължава като треньор на Барселона
Дата: 26/04, 01:30

Започна изграждането на временно пристанище за доставяне на хуманитарни помощи в ивицата Газа
Дата: 26/04, 01:01

Зеленски благодари на САЩ за одобрената военна помощ
Дата: 26/04, 00:35

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия