Емо Луканов: Можем да бием Левски на “Герена” и да върна Черно море в челото!


Дата: 23/09, 22:43

Временният наставник на Черно море Емануил Луканов заяви, че е доволен от представянето на тима срещу Етър, въпреки че “моряците” не са се поздравили с успех. Треньорът смята, че ако бъде оставен начело на тима, може да върне варненци към челните места на класирането. Луканов е на мнение, че тимът е способен да изненада Левски на “Герена” в следващия кръг, пише Sportal.bg. 

“Всички искахме да победим днес, но не беше лесно след тази негативна серия. Искам да поздравя момчетата за себераздаването. Имаше умора, но ние желаехме да вземем този мач и се борихме до края. Важно е, че не загубихме срещата. Ще търсим самочувствие в идните срещи. Ако бяхме вкарали един гол, щеше да тръгне по друг път, но не се получи. Мисля, че имахме достатъчно ситуации. Аз исках някаква промяна в тактиката и затова започнахме с 3-5-2. Имахме проблеми обаче с техните флангове и в средата на първата част преминахме на 4-4-2, за да ги спрем. Имам възможността да върна Черно море, където беше в първите кръгове. Нямам представа как ще се процедира и за колко време ще съм начело. Не е невъзможно да победим срещу Левски на "Герена”, каза Луканов.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Разград дадоха 2 години затвор на мъж за кражба на колело и ползване на чужди банкови карти
Дата: 23/04, 23:04

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 23/04, 23:00

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 23/04, 23:00

Журналистът Димитър Стоянов е пуснат на свобода срещу 5 хил. лв. гаранция
Дата: 23/04, 22:46

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 23/04, 22:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия