„Манджера” – новата магия, която пренася Варна в Европа!


Дата: 24/01, 09:40

Какво си мислите, че заслужавате в този живот?

Човек винаги трябва да бъде готов за нови промени и за намиране на места, където да се потопи в хармония. 

Вече втори месец във Варна, като бисер в мида, привлича този нов тип заведение „Манджера”.

И, да,  то не само е изтъкало атмосферата си чрез  внимателно подбран и изискан интериор, който ви обгръща като в скут. Местенцето със звучно име като на муза - „Манджера”, ще ви привлича всеки път да влезете в магичния му лабиринт.

Тук намирате нов хранителен свят, който ще ви накара да искате най-доброто за себе си. Ястията, приготвени на място от качествени подбрани продукти, прецизните кулинарни рецепти и разнообразието от комбинации придават на заведението облик на своеобразна кулинарна академия.

Колкото повече, толкова повече! Според потребностите и вкуса на всеки клиент  са възможностите, които предлага Специализираният магазин – за млечни изделия, хляб, месни деликатеси, селекция на най-добрите вина, безалкохолни напитки и бира, и спешното решение за домашна храна  с ваше персонално меню.

Това означава, че вие на място може да пазарувате всичко, което ви е необходимо.

Храна, но и не само - „Манджера”, ви дава социален адрес, на който можете да разгърнете срещите си лично, делово, забавно и във всяко едно ваше настроение. 

Градината и подсигуреният паркинг пък ви оставят безгрижни, при това в ръцете на приятни и приветливи служители, а  европейският вкус и стандарти за здравословно хранене, които са гарантирани тук, са насочени към комфорта на клиентите, възможностите им да избират и да променят качеството на живота си.

Всичко това определя новаторския холистичен подход на заведението – ресторант, пекарна, кафе-сладкарница и кулинарен магазин в едно.

„Манджера” не само удовлетворява начина, по който се храни всеки, но дава образец за синхрон с динамиката на времето,  независимо дали решението ви за хапване е от вида „на крак”, бизнес меню, домашен уют, време с приятели, празник на духа и тялото или нещо друго.

 „Манджера” ще ви накара да обичате - себе си, живота си и живота на другите, събужда най-фините ви сетива и предизвиква най-деликатните нюанси на вашия вкус. Наред с това практично оформя както ежедневието, така и празниците ви, създава нови традиции за семейството ви и ви превръща в ценител на добрите заведения в Европа!

„Манджера” е за всеки сезон и за сезоните на всеки човек във всяка възраст, както го чувства, както го усеща и всеки път открива нещо ново!

Заведението работи всеки ден без неделя от 7 до 22 часа, като след 21 часа има намаление на приготвената храна от топлата витрина.

--

За контакти:

Адрес: Варна, ул. „Света Ирина” №5

Телефон за връзка: 0898 640 878

Електронен адрес: mangera@gmail.com

Фейсбук страница: www.facebook.com/mangera.bg

* реклама



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



913 евро минимална работна заплата за семейните в Гърция от 1 април
Дата: 29/03, 12:581 Коментар

Мъж заплаши лекар с пистолет, арестуваха го
Дата: 29/03, 12:50

БДЖ и "Дойче бан" сключиха договор за доставка на 76 модернизирани вагона
Дата: 29/03, 12:401 Коментар

Акад. Денков: Дневният ред на обществото зависи от Румен Радев
Дата: 29/03, 12:31

Катастрофа с жертва край Костенец
Дата: 29/03, 12:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия