Ужасяващ инцидент! Ослепително красива руска моделка скочи от 6-ия етаж в Дубай, за да се спаси от ухажор (снимки)


Дата: 20/03, 07:05

Руският модел от Иркутск Екатерина Стецюк скочи от прозореца на шестия етаж в Дубай, опитвайки се да избяга от агресивен ухажор. Според местните медии, момичето по чудо оцелява, но е счупила гръбнака си и не може да ходи самостоятелно и дори да се обърне.

Както стана известно, 22-годишният модел работела в ОАЕ по договор, но се сблъскала с настойчивото внимание на един от чужденците, които, след като получил отказа й да имат близки отношения, се опитал да я убие в собствената й стая. Заподозреният е бил задържан на летището в Дубай.



"Това, което се е случило там, знам само от разговорите с дъщеря ми - разказа майката на Катрин. - Там има други закони, затова се притесняваме за по-нататъшното развитие на събитията.



Стецюк вече е имала две операции. Лекарите дават шанс за възстановяване, тъй като гръбначният мозък на пострадалата не е засегнат. Приятелите на момичето започнаха да събират пари, за да платят за скъпа операция и рехабилитация. Част от сумата вече е събрана.



Руското генерално консулство в Дубай внимателно следи ситуацията и осигурява цялостна подкрепа за модела. Според генералния консул на Русия  Гоша Буахидзе, инцидентът се разследва.

Превод и редакция: Блиц












 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 25/04, 05:10

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 25/04, 05:10

Бойко Борисов помогна за първото място Витоша в Югозапада при ветераните
Дата: 25/04, 05:00

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 25/04, 04:40

Облаци и по-ниски температури в четвъртък
Дата: 25/04, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия