"Масала Балкан & Ориентал ресторант" превръща Варна в столица на Балканите! Топ изпълнители ще ви забавляват на гръцки, сръбски и ориенталски вечери


Дата: 17/11, 12:28

Masala Balkan & Oriental Restaurant ще превърне Варна в столица на Балканите. Уникалният ресторант отваря врати до няколко дни - в края на ноември на партерния етаж в мол "Двете кули" (бул. "Владислав Варненчик" 256), и още от сега дава заявка да се превърне в най-предпочитаното заведение в морската столица.

Причините за това са няколко - изискан интериор, прекрасна обстановка, отлична кухня, предлагаща пълното разнообразие на вкусотиите от целия полуостров, тематични вечери на гръцката, сръбската, ориенталската или българската култура, гостуване на класни изпълнители от Гърция, Сърбия, Турция и други държави. Специалисти вече коментират, че подобно нещо не е правено досега в заведение във Варна и е уникално по рода си.

"Масала" не е типичният ресторант с еднообразни вечери и меню. Заведението пренася своите клиенти в различна балканска страна и култура всяка вечер. Влюбените в Гърция ще могат да се пренесат в средиземноморска обстановка, съчетана с типични тамошни специалитети и узо. Сръбски вкусотии на скара, дюлева ракия и уникална музика ще ви пренесат в Западната ни съседка. Който пък е привлечен от магията на Ориента, ще може да се наслади на най-добрите турски вкусотии, на тамошните традиции и покръшващите снагата ритми. Естествено, България също ще бъде представена в тематична вечер с традиционни наши вкусотии от всички краища на китната ни родина.

За вашия вкус ще се погрижат едни от най-добрите готвачи. За да е пълна насладата ви от местните култури, всяка тематична вечер ще бъде съпътствана от песните на известни гост-изпълнители и бендове от конкретната държава. Интериорът и обстановката в ресторанта ще бъдат променяни всяка вечер според държавата, на която е посветена тя.

Заведението разполага с над 300 места. Клиентите ще имат възможността да го посетят както за приятна вечеря в спокойна обстановка със семейството, така и за сцена на истинско забавление в по-късната част на денонощието с приятелите си, когато ще бъдат забавлявани от популярни изпълнители и ще се потопят в балканските ритми.

Щом харесате гозбите в ресторант "Масала" ще можете да им се насладите и през деня, когато ще има изключително разнообразно обедно меню.

За контакти:
Телефон за резервации: 0896 163 140
Масала във фейсук



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 24/04, 03:20

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 24/04, 03:20

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 03:00

На 24 април рожден ден има Лили Иванова
Дата: 24/04, 03:001 Коментар

Прокуратурата влиза в болницата при Динко Вълев
Дата: 24/04, 02:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия