Хороскоп за неделя


Дата: 16/06, 02:02

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
През този ден ще си спомните, какво е това ревност. Припомнянето ще бъде не от приятните както за вас, така и за Вашия любим човек. Само че понякога това е просто необходимо за да Ви разтърси и да освежи Вашите чувства. Звездите се надяват, че само за това.... 

Телец

Днес не трябва да забравяте, че Вашия любим човек също има право на мнение и собстено виждане за ситуацията. Затова не трябва да го притискате прекалено и да го принуждавате на някаква точно определена реакция със своите думи и действия.
 

Близнаци

Учението е светлина, а необразоваността - тъмнина! В тази азбучна истина днес ще се опита да Ви убеди Вашия партньор. Вероятно е взел решение да се запише на курс за изучаване на чужд език, или е решил да придобие ценното умение , да плете макраме. Звездите Ви съветват: не се противете на новото начинание на партньора си - нали на Ви закача ! 
 

Рак

Имате всичко, от което се нуждаете, за да направите впечатление на власт-имащите. Толкова сте общителни, че ще успеете да привлечете на своя страна всеки, който се изпречи на пътя Ви. Ще се наложи да имате работа с човек, с когото има отношения някой от Вашите приятели. Затова се убедете, че отношенията Ви са наистина чисти и прозрачни. Нали не искате, да навлизате в чужда територия? Използвайте своето очарование, за да изгладите напрегнатата ситуация.
 

Лъв

Лъвовете ще имат повод да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се справят със сложни задачи, които на много ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите постижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на похвала от хора, чието мнение е много важно за Вас, а също и материалното поощрение. За да завоювате симпатиите на новите познати, ще трябва да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни постъпки. През днешния ден може да започнете отношения, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.
 

Дева

Днес човекът, когото от толкова отдавна си харесвате, съвсем неочаквано ще Ви обърне внимание и ако не се притесни, ще Ви покани на среща. Много е важно, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя шанс. Впрочем, пригответе се за разочарование: напълно възможно е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкова изключителен, както Ви се е струвало. 
 

Везни

Днес ще Ви бъде все едно, какво си мисли за Вас Вашия любим човек, тъй като на първо място за Вас ще бъде достигането на някаква цел. Впрочем, би трябвало да се замислите, какво ще стане, когато постигнете своята цел: Вие ще сте удовлетворени, но къде ще бъде тогава Вашата половинка?...Май това не е известно никому...
 

Скорпион

Днес няма да е лесно на Вашия любим човек да докаже на целия свят като цяло и на себе си в частност, че е достоен за такова щастие , като Вашата любов и че той най-на края е осъзнал това. Може би е добре да му помогнете, а?
 

Стрелец

Сменете днес ролите със своята половинка.Нека тя сега ръководи всички Ваши действия, а Вие безпрекословно да се подчинявате. Или обратно, опитайте се да управлявате всяка нейна крачка, почувствайте отговорност за несамостоятелния човек, за когото всяка Ваша дума ще е закон. Тогава ще разберете ли, колко е сложно за Вашия любим човек да живее с Вас?
 

Козирог

На Вашия любим днес ще се струва, че не е достоен да бъде редом с Вас. Вашата цел трябва да е, да го убедите в обратното, ако, разбира се, искате да продължавате отношенията си с него. От степента на Вашата убедителност ще зависи блясъка на неговите очи.
 

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това. Има вероятност да получите покана от свои общи приятели, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла приятелска обстановка.
 

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Рафаел Надал: Това е последният ми сезон в тура. Като не можеш - не можеш
Дата: 16/04, 12:58

Нарушителите на пътя ще получават писма от семейства на загинали заедно с фишовете
Дата: 16/04, 12:54

Всички с Уейз в колата получават нова услуга от Гугъл
Дата: 16/04, 12:43

Денонощие без новинарски емисии в Гърция заради стачка
Дата: 16/04, 12:36

Йотова: Този кабинет има огромен недостатък – не се знае кой носи отговорността за него
Дата: 16/04, 12:22

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия