Барабанист загина в Пловдив


Дата: 18/06, 10:30

Известен барабанист от Пловдив е загинал вечерта на 16 юни, съобщи Glas.bg. Велко Илиев е бил блъснат от кола на булевардите „Руски“ и „6-ти септември“.

Нелепата трагедия потресе града пот тепетата, а приятелите на загиналия не спират да пишат в профила му във Фейсбук. 

Велко Илиев беше барабанист в пловдивската група "НеЩо ЦвЕтНо". 

"Къде тръгна, приятелю...буз да кажеш "довиждане", без да стишнеш ръката ми...", „Велко,винаги ще си в нашите сърца!!!“, „Бог да те прости, Велко! Още една добра душа отлетя от нас. Какво се случва, Хора? WTF, бе майна??? Нелепо и тъжно!", са само част от коменатрите в профила на музиканта.  

Автомобил „Ситроен“, преминал на червен сигнал на светофара, блъснал 34-годишният барабанист, който издъхнал на място. Вероятно шофьорът е карал бързо и не е видял жертвата си. С полицейска заповед за едно денонощие е задържан 52-годишният водач на колата. Отрицателни са пробите му за употреба на алкохол и наркотични вещества.

По случая е образувано досъдебно производство във Второ РУ. Действията по изясняване на причините и обстоятелствата около катастрофата продължават под наблюдение на Окръжната прокуратура.

Познати и близки на барабаниста не спират да страдат. "Всички възлагаха големи надежди на него. Той обожаваше музиката, обичаше живота. Вместо сега да върви към бъдещето, да създаде семейство, да гради кариера, ние го изпращаме завинаги в черната земя", казват те и не крият мъката и сълзите си.

"Мир на душата ти, приятелче! Най-всеотдайният барабанист, с който сме свирили! Само той успя да забие неиздавани песни на Хендрикс на 20+!", пишат хората в социалните мрежи.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Рома изхвърли Милан от ШЛ
Дата: 19/04, 00:40

19 април - Ден на велосипеда
Дата: 19/04, 00:20

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 19/04, 00:10

Аталанта отстрани Ливърпул на четвъртфиналите в Лига Европа
Дата: 18/04, 23:57

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 18/04, 23:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия