Изтече дизайна на PlayStation 5


Дата: 23/08, 02:00

Kaldata

Носят се слухове, че нов теч е показал дизайна на предстоящата конзола PlayStation 5, която се очаква да пристигне следващата година. Според LetsGoDigital пред бразилския патентен регулатор INPI, е изпратен макет на нова разработка от техническия директор на Sony Юсухиро Отори, и е представен патент, който изглежда да е за игралната конзола.

Отори е свързан с разработването на предишен хардуер за PlayStation и дори е бил домакин на представителна сесия на PlayStation 4 преди няколко години, също и е бил кредитиран в патента за дизайн от същия бразилски орган за PS4. Патентът е регистриран и в базата данни на WIPO, категоризиран като клас 14.02, който включва устройства като „оборудване за обработка на данни и периферни устройства“

Самият дизайн прилича много на геймърски компютър, което е интересно като се имат предвид официалните отчети за очакваната техническа мощност на конзолата. Течът показва устройство с няколко exhaust линии и V-образен отвор в средата, за което мнозина смятат, че е петата конзола на PlayStation от Sony. Също има няколко порта на предния и задния панел за дискове.

Въпреки че течовете не са потвърдени като действителни, още повече пък че отговарят на PlayStation 5, патентите са достъпни за всеки желаещ да ги разгледа, по-долу.

Azzurri23@Azzurri231

🔥GAMING NEWS🔥
PS5 dev kit patent just leak- this could also be the Final PlayStation 5 design. What do you think of this design let me know in the comments! http://Twitch.tv/Azzurri_23 

Вграден видеоклип

29

Информация за реклами в Twitter и поверителност

26 души говорят за това

 

TechDoggies@TechDoggies

Playstation 5 Might Look Like This, Thanks To A Leak https://thetechdoggies.com/playstation-5-might-look-like-this-thanks-to-a-leak/ …

Playstation 5 Might Look Like This, Thanks To A Leak

While we already know the Playstation 5 will have plenty of power, we don't know what it will look like. Thanks to a leaked patent, we have an idea.

thetechdoggies.com

3

Информация за реклами в Twitter и поверителност

Виж другите туитове на TechDoggies

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Още един заподозрян е задържан за атентата в Москва
Дата: 28/03, 23:25

В петък рожден ден има Ахмед Доган
Дата: 28/03, 23:031 Коментар

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 23:00

Камион заседна под Аспаруховия мост
Дата: 28/03, 22:44

Зеленски прие две френски представителки в Киев
Дата: 28/03, 22:24

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия