Георги Милчев-Годжи празнува рожден ден днес


Дата: 24/10, 01:27

На 24 октомври рожден ден има Георги Милчев-Годжи, музикант в “Ку-Ку бенд”. Той празнува 50-годишен юбилей.

Роден е на 24 октомври 1969 година в град Враца. Още 6-годишен Годжи свири на пиано, по-късно и на китара. Завършва Музикалната гимназия в Плевен, където негови съученици са Слави, Евгени Димитров Маестрото, Герасим. Полека-лека бъдещата банда започва да се събира. Годжи участва в групите „Север“ (с Герасим), „Реприз“ (с Маестрото), „Електрик Авеню“, „Браво Оркестра“ и „Ватикана“.

След политическите промени в България в началото на 90-те години на XX век за Годжи настъпва времето на пътешествия. Отправя се към далечни страни и народи – свири по кораби в Дания и Норвегия, изнася програми в Англия и Германия.

На 1 април 1995 г. в зала 12 на НДК се снима „Каналето“. Годжи е асистент-тонрежисьор с Милчо Кацаров. Маестрото го кани в Ку-ку бенд.

И още: 

Надежда Д. е тайнствената жена до Георги Милчев-Годжи, която го дари с дъщеричка, пише Блиц.

Красавицата е само на 25 години и досега беше истинска мистерия за медиите. 

„Тя е домошар човек, обича тихия и спокоен живот, не е особено амбициозна, но пък е изключително умна и мила“, разказват нейни приятелки.
 

В момента Надежда е сбъднала и двете си желания – майка е на малката Цвети и има малък бизнес, свързан със здравословно хранене.

Ето какво се знае още за Надежда и Годжи:

Дядо Коледа донесе ново семейство и бебе за Годжи. 48-годишният баскитарист в „Ку-ку бенд” Георги Милчев стана татко за трети път миналата седмица. Бебето дойде на бял свят на 16 декември минути преди полунощ. Малката госпожица се роди във врачанската болница с манекенския ръст 48 см и с тегло 2,550 кг., пише "Уикенд", цитирани от Блиц. 

Майката на детето е неизвестна за широката публика. Това е 25-годишната приятелка на Годжи – Надежда, с която той живее на семейни начала от около година. Младата дама сама избрала името - Цвета. Щерката на Годжи носи името на неговата майка Цветанка, допълва изданието.

„Надежда е страхотна! Тя няма нищо общо с глупавите празноглави блондинки. Много добро момиче е”, не могат да я нахвалят приятелите на музиканта.

Хубавицата е доста млада – едва на 25, но вече има свой дребен бизнес, свързан със здравословното хранене. Двамата се запознали именно покрай работата на момичето. Както е известно, от няколко години Годжи е луднал на тема природосъобразен начин на живот. Този път Милчев е решил да държи в абсолютна тайна любовта си и почти никъде не се появявал публично с Надежда. Повечето хора от шоуто също не знаели, че всеки момент той ще стане баща. Дясната ръка на Слави възнамерявал да държи далеч от прожекторите новата си любов, а тя самата също настоявала за това, пишат от hotarena.net.

Това е третото дете на Георги Милчев. Синовете му от първата му съпруга Даниела също го правели щастлив. За негова радост и двамата са тръгнали по стъпките на татко си. 26-годишният Цветомил завършил Консерваторията, но се опитвал да пробие в киното, а 20-годишният Волен е студент по музика в Холандия.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Заместник-кмет: Приоритет в работата на екипа на общината е запазване и увеличаване на човешкия капитал в града
Дата: 28/03, 15:32

Смяната на часа тази събота срещу неделя е опасна за много хора, предупредиха лекари
Дата: 28/03, 15:231 Коментар

Кметът Благомир Коцев нареди конкретни мерки за справяне с посегателствата върху уличното осветление
Дата: 28/03, 15:18

Пускат сирените на 1 април в много български градове
Дата: 28/03, 15:03

Промени в една от линиите на "Градски транспорт" - Варна
Дата: 28/03, 15:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия