Медицински център „Медикал лайф“ - продължител на здравето и младостта


Дата: 11/12, 18:05

Медицински център „Медикал лайф“ продължава да развива своята мисия за отлична грижа към пациента. Борбата с целулита е проблем, който тревожи повече от 80% от дамите в световен мащаб. Целулитът е нарушение на съединителната тъкан. То засяга кръвоносната и лимфната система. Обикновено се свързва с така наречената „портокалова“ кожа - непривлекателно състояние на кожата, при което повърхността ѝ е неравна и с множество трапчинки. Хората често не осъзнават, че подобно лошо състояние на кожата отвън означава и проблеми отвътре. Те са свързани с уголемяване на мастните клетки, нарушено кръвообращение и др. Тук на помощ идва методът на Ендермологията (терапия на съединителната тъкан) на LPG Systems, известен с високите резултати, които постига. Технологията се прилага чрез модерен апарат Cellu M6 Keymodule, който обработва кожата по неинвазивен и безболезнен начин, чрез всмукване и разтриване. Без странични ефекти и болка се постигат значителни резултати в проблемните области: корем, ръце, бедра и ханш. Методът се свързва с въздействие върху клетките и съединителната тъкан по такъв начин, че се постига подмладяване и оздравяване на човешкия организъм. В МЦ “Медикал лайф” с Вас ще работи специалист с над 22 годишен опит в грижата за здравето и външния вид, за да може да получите качествена и надеждна услуга.


Където тренировките и правилното хранене не са достатъчни, масажът постига необходимите резултати.
Методът предлага решение на проблемите с целулита, като редуцира неподвластните на спорт и диета мазнини, стяга и изглажда отпуснатата и сбръчкана кожа. Изключително ефективен е при прилагане преди и след липосукция, въздейства функционално след бременност, спомага активацията и възстановяване в спорта, незаменим е в терапията на съединителната тъкан.


Какво всъщност представлява методът на Ендермология на LPG Systems?
Чрез цикличен вакуум и ролери, които се движат в различна посока, се постига така желаното стягане, подмладяване и скулптуриране на тялото. Липомасажът от LPG Cellu M6 Keymodule води до балансиране на процеса на натрупване на мастни клетки и до тяхното изчистване и извеждане от организма. Той спомага за подобряване на метаболизма на тъканите, елиминиране на токсините, активация на неоколагенезата в кожата, която по този начин се подмладява. Липомасажът и лифтмасажът са приятни и адаптивни към индивидуалната чувствителност на всеки отделен клиент.


Какво ще постигнете чрез приложението на метода?
Техниката носи множество положителни резултати. Гарантират се ефекти спрямо:
- намаляване на обемите на тялото;
- контуриране на лицето;
- подобряване на имунитета;
- повишаване на кожната еластичност;
- намаляване на локализираните резистентни мазнини;
- наличието на целулит;
- възстановяване след бременност;
- нормализиране на кръвообращението;
- балансиране на обмяната на веществата;
- моделиране на контура на тялото;
- anti-aging;
- проблеми с кръвообращението.


Конкретни състояния, при които е приложима терапията по метода на Ендермологията на LPG Systems, са: коксартроза, гонартроза, артроза на големия палец на крака, съкращаване на мускулите, нарушение на кръвообращението на крайниците, заболявания на раменната става, лакетната става и китката, артрит на пръстите, вторичен лимфоедем, главоболие, мигрена, болки в шийния, раменния и гръден отдел, болки в гръбначния стълб, поясния отдел и долни крайници, стрес и нервни смущения, травматични и оперативни белези, както и такива, придобити след изгаряне, съединително-тъканни сраствания, лениви черва, схващания, разтягания и навяхвания, фибромиалгия, хипония, хипертония, тежест и умора в краката, метаболитен синдром, тендините, работа в биологичноактивни точки и много други.


Честота и брой на процедурите:
Честотата и броят на процедурите са индивидуални и се определят от специалист. Броят варира от 6 до 24 процедури. Честотата може да бъде от 1 път месечно до 2 пъти дневно, в зависимост от състоянието и търсените резултати. Видимите промени настъпват след 5-6 процедури. Процесът се допълва с терапевтичен план и препоръки за хранителен и двигателен режим, който се адаптира към нуждите на всеки пациент.


Защо да се доверите на този метод?
Действието му е доказано, а самото приложение е неинвазивно и не носи рискове. Постигнатите резултати са значими и се забелязват само след няколко процедури. Още едно предимство е възможността методът да бъде съчетан и с други терапии, като поставянето на филъри, мезотерапия, липосукция и др.
От началото на своето съществуване МЦ „Медикал лайф“ предлага качествена медицинска услуга, извършена от опитни специалисти, с помощта на модерна апаратура. Високият стандарт на работа дава възможност на пациентите да почувстват сигурност и удовлетворение.

Консултация директно от физикален и бюти експерт: Мирослав Методиев, тел. 0888814452


Запазете своя час сега!


МЦ „Медикал лайф“ 

www.medicallife.bg

Адрес: гр. Варна, ул. „Васил Петлешков“ 3

Телефони на регустратура: 052 630 000; 0877 700 434; 0877 700 724

E-mail: info@medicallife.bg

Facebook страница: МЦ „Медикал лайф

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Изрязаха неприлични кадри от Ергенът по БТВ с Васка
Дата: 29/03, 14:28

Таджикистан арестува 9 души заради връзки с атентата в Крокус
Дата: 29/03, 14:22

Петър Чобанов: Представителите на централната банка не трябва да заемат политически постове
Дата: 29/03, 14:22

Музикантите от бигбенда на НАТО се включиха в джем сешън със свои български колеги в софийски клуб
Дата: 29/03, 14:08

Асен Василев към Красимир Вълчев: Не използвайте толкова често името ми, ще го измърсите
Дата: 29/03, 14:04

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия