„Нирамар Травел“ изкушава дамите за 8 март с магични преживявания, спа и шопинг екскурзии


Дата: 27/01, 13:15

Красивият празник на жената 8-ми март отбелязва идването на дългоочакваната пролет. Датата е чудесен повод дамите да се почувстват специални, да се погрижат за себе си и да отделят достатъчно време за любимите си занимания. „Нирамар Травел“ ги изкушава с  шопинг екскурзия до Одрин - Чорлу и Лозенград с 1 нощувка. За почитателките на релакса и баланса на тялото и духа пък е предвиден Спа уикенд в румънската столица Букурещ с посещение на Спа център Терме.

По-романтичните дами със сигурност ще се заинтригуват от пътуване до вечния град Истанбул с акцент върху една от многото му мистерии -  Църквата с ключетата. Хиляди хора от цял свят се стичат там на всяко първо число от месеца, за да си купят т.нар. „сребърни” и „златни” ключета. Те символизират желанията им и им дават шанс символично да отключват иконите в църквата. Така съкровените им копнежи ще се сбъднат, твърди поверието, потвърдено от опита на мнозина. „Нирамар Травел“ предлага ексклузивни цени за ранни записвания за това магическо изживяване.

Друга вълнуваща оферта за март е посещение на Румънските замъци с 2 нощувки. От нея можете да се възползвате и през април. Това е чудесен начин за запълване на ваканцията с посещение на прекрасния замък Пелеш, мистичния замък на граф Дракула и красивите градове Букурещ и Брашов.

За Април месец гамата от предложения на Нирамар Травел“  е доста по обширна – Турция , Румъния, България и Хърватска са едни от ТОП дестинациите, които са съобразени и с ваканция на децата.

 

През целия месец всяка седмица се предлагат екскурзии до многоликия Истанбул, който буквално разцъфва пред очите на пътешественика по време на Фестивала на лалетата. Това е изключителен начин да се потопиш в историята и разкоша на Града на Босфора сред феерия от милион лалета. Предложенията ни за Истанбул са с 2 нощувки със закуски в хотел 3 звезди на крайбрежния булевард, а цената ни със сигурност ще се стори атрактивна с ранна записване до края на февруари.

 

Красотата на България също разцъфва пред очите ни през април. Ако и искате да покажете не само природата, а и историята и традициите на родината ни, „Нирамар Травел“  предлага две изключително подходящи дестинации.

Първата е предлага екскурзия по маршрут Рилски манастир – Банско – Мелник – Рупите - Роженски манастир и село Златолист с къщата на преподобна Стойна. Това незабравимо пътуване дава възможност да се опознаят по далечните кътчета на България, да се чуе великата им история и да се усети магичната сила на тайнствени места като Рупите и дома на Ванга, на Златолист и дома на преподобна Стойна – две велики български пророчици.

 Не по-малко вълнуващо е предложението за посещение на Деветашка пещера - пещера „Очите на Бога“ – пещера Съева дупка –Крушунски водопади – Ловеч - Троянски манастир Тези познати по цял свят природни чудеса на България ще ви се разкрият в една двудневна разходка с 1 нощувка .

„Нирамар Травел“ препоръчва и една малко по-далечна, но изпълнена с природни красоти и дадености екскурзия в Хърватия и Словения. Тя включва Плитвички езера – Загреб – пещерата Постойна Яма и замъка Предяма. Екскурзията ви отвежда до най- невероятните природни чудеса на двете държави с 3 нощувки със закуски и много достъпни цени.

За тези, които искат нови изживявания, но не предпочитат да не губят близостта си морето пък е предложението за посетят перлите на Адриатика. Екскурзията е с 3 нощувки със закуски и вечери по маршрута Дубровник – Котор - Будва и Пераст.

 

Това са невероятни старинни градове с магична атмосфера, много история и гарантирано добро изживяване. Места, които си заслужава всеки да посети и то неведнъж, а сега „Нирамар Травел“ предлагат това изживяване на невероятни цени с ранни записвания до средата на Февруари .

 

Всичките предложения на „Нирамар Травел са с дати през цялата година с автобус и отпътуване от градовете Добрич, Варна, Шумен, Разград, Русе, Търговище, Велико Търново, Севлиево и София в зависимост от избраната дестинация!

 

Посетете сайта www.niramartravel.com и ще откриете още много възможности за очарователни пътувани до по-близки и по-далечни места.

Посетете и страницата на фирмата във Фейсбук: Niramar Travel

Варна 9000,бул. ген. Колев 64

тел: 0876/703 363, 0898/829 968, 052/607 166

 

* публикация

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС
Дата: 28/03, 19:10

Варненци към кмета Коцев: В този подлез вандалите вилнеят редовно!
Дата: 28/03, 19:04

Хороскоп за 29 март петък: Телефонът си да не вдига зодия
Дата: 28/03, 19:00

МВР: Бомбените заплахи в София идват от страна извън ЕС
Дата: 28/03, 18:47

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 18:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия