Транзит на Меркурий във Водолей до 16 март дава свобода в общуването


Дата: 26/01, 12:30

Преди да настъпи ретроградната Венера, едно друго астрологично събитие ще промени живота ни – транзитът на Меркурий във Водолей. Движението на планетата вече започна на 17 януари и ще продължи до 16 март.

Основното, което трябва да знаем за периода, е че той ще ни даде пълна свобода в общуването. Това означава, че някои ще имат успех в намирането на половинка, други ще подобрят комуникацията на работното място, а трети ще преоткрият колко е хубаво да споделиш с приятел, пише Tialoto.bg.

Какво да очакваме от транзита на Меркурий във Водолей?

Както вече стана ясно, хората няма да се притесняват да общуват открито и да показват чувствата си на другите. По време на транзита някои ще открият, че имат заложби, които са потискали и ще развият въображението и потенциала си за реализацията на новите си идеи.

И тъй като общуването ще бъде в основата на всичко, това означава и да започнете да участвате в повече групови занимания и проекти, както и да оставите различията настрани, за да можете да работите по-лесно в екип.

Астролозите съветват да говорите повече за това, което чувствате, но да мислите преди да изречете каквото и да е. Причината е, че измежду хората, с които сте решили да споделяте, може да има някой, който не ви мисли добро.

Промени за зодиите по време на транзита на Меркурий във Водолей

Овен – разширете социалните си контакти. Излизайте повече с приятели навън и се включете в каузи, в които може да дадете вашия принос.

Телец – ако подобрите отношенията си с колегите, работата ще ви спори много повече. Отдадени сте на кариерата, но не пренебрегвайте любимите си хора заради нея.

Близнаци – излезте от зоната си на комфорт. Вместо да се оплаквате, че нямате развитие, направете нещо ново и непознато, за да разширите познанията си.

Рак – внимавайте при сключването на договори и сделки. Не бъдете твърде стиснати, когато някой ви поиска нещо, но и имайте едно наум – някой може да ви използва.

Лъв – правете повече компромиси. Не може винаги да бъде на вашето. Внимавайте какво говорите, защото може да ви обърнат гръб.

Дева – опитайте се да бъдете по-продуктивни на работното място. Питайте, ако не разбирате нещо, за да не губите време. През транзита ще трябва да помислите как да бъдете по-организирани.

Везни – време е да му отпуснете края и да спрете да мислите какво ще кажат хората. Направете си графика така, че да имате повече свободно време за излизане по клубове и мечтани пътувания. Романтиката ви чака.

Скорпион – обърнете внимание на семейството, което през периода трябва да бъде най-ценното за вас. Ваши близки ще имат нужда от подкрепа или помощ. Не им обръщайте гръб!

Стрелец – в един момент ангажираността ви рязко ще нарасне. Ще общувате с лекота с близки и партньори. Ако успеете да бъдете по-гъвкави, ще се справите с напрежението, което ви очаква.

Козирог – много пъти показвате, че не умеете да си правите сметка. По време на транзита на планетата планирайте парите за належащите разходи. Не позволявайте връзката ви да се разруши заради материалните ви затруднения.

Водолей – ще сте по-разсеяни от обичайното, което ще ви попречи на работата или личния живот. Не споделяйте всичко, защото не е изключено да откраднат хубавите ви идеи.

Риби – стига сте мислили за другите, погрижете се за себе си! Бъдете по-предпазливи в общуването с хората. Някои може да ви подведат, че имат нужда от подкрепата ви, но всъщност да ви използват за друга цел.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Доц. Светла Бонева: България изпусна момента за еврозоната преди 5 г.
Дата: 28/03, 21:26

Симона от “Хелс Китчън” запозна Митко със семейството си, но скри, че са гаджета
Дата: 28/03, 21:18

Дотук за три години и седем вота държавата е похарчила 710 милиона лева
Дата: 28/03, 21:18

Тежка катастрофа между кола и мотор в София
Дата: 28/03, 21:10

Полицията влезе в бежанския център в "Овча купел"
Дата: 28/03, 20:501 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия