Искрен Веселинов: Вотът на недоверие беше с предизвестен край


Дата: 29/01, 21:54

Вотът на недоверие не е нужно да го коментирам, тъй като беше с предизвестен край. Това заяви в студиото на ''Още от деня'' по БНТ съпредседателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов по повод днешния вот на недоверие, който не мина в пленарна зала, пише Novini.bg.

Относно днешните протести на малкия и средния бизнес Веселинов призна, че от ВМРО се съгласяват с голяма част от исканията на протестиращите, като дори разкри, че сред тях е имало и техни съмишленици.


,,Когато има проблеми, те трябва да се казват на висок глас, това е демокрацията. Плюс това част от основните записи в управленската програма, свързани с поощрение на малкия и среден бизнес, са наши предложения. А тази наредба в момента не защитава техните интереси'', обясни той.

,,Считам, че прокуратурата е силна, когато разговаря с обществото чрез обвинителните актове, които внася. В момента прокуратурата е по-скоро шумна, отколкото ефективна. Смятам, че трябва да бъде по-тиха и по-ефективна'', заяви още Веселинов.

,,Тази война между президентството и прокуратурата със сигурност не допринася за развитието на демокрацията ни. Не мисля обаче, че в случая се цели сплашване на президента, поне аз не виждам някакъв сложен политически замисъл в действията на главния прокурор'', коментира народният представител.

,,Подкрепихме промените в Закона за хазарта, защото се доверихме на експертизата на Министерството на финансите, защото очевидно има проблем в тази сфера. Това е кауза на Валери Симеонов и не смятам, че има основания да бъде обвиняван в задкулисие или лични интереси'', посочи Искрен Веселинов в заключение.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Тик Ток пусна ново приложение и уплаши ЕС
Дата: 19/04, 11:45

Галин Цоков: Има възможност да обявим 2 май за неучебен ден в цялата страна
Дата: 19/04, 11:43

На 19 и 20 април голяма промяна за всички собственици на биткойн
Дата: 19/04, 11:34

Виктория от „Ергенът” ще съди БФС за уволнението си
Дата: 19/04, 11:33

Днес няма да работи пункта за транспортни карти до убилище "Д. Дебелянов"
Дата: 19/04, 11:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия