От $ 800 до $ 11 000 за билет на Лейкърс след смъртта на Коби


Дата: 29/01, 23:30

800 долара стигна цената на най-евтините билети за баскетболния мач в „Стейпълс Сентър“ между Лос Анджелис Лейкърс и Портланд Трейл Блейзърс, съобщи „Марка“. Той е първият на Лейкърс след трагичната смърт на един от символите на отбора Коби Брайънт. Той изкара цялата си професионална кариера в отбора, продължила 20 сезона, като спечели 5 пъти титлата в НБА, пише "Канал 3".

След като Коби и една от дъщерите му загинаха в катастрофа с хеликоптер заедно с още 7 души, дербито на Лос Анджелис между местните Лейкърс и Клипърс бе отменено.

В петък срещу събота, обаче, „езерняците“ приемат Портланд, а цените на билетите скочиха до небесата. Най-евтиният е 800 долара, икономичните стигнаха 3000 долара бройката, а най-скъпите на първите редове са вече петцифрена сума – над 11 000 долара.

Със сигурност там ще седнат световни знаменитости – актьори, певци, спортисти. Сред заклетите фенове на Лейкърс със своята страст и понякога дори хулиганско поведение се откроява легендарният Джак Никълсън, на първите редове често идват и имена като Лео ди Каприо, Айс Кюб, Дензъл Уошингтън, Анди Гарсия, Чарлийз Терон, Дрю Баримор, Селена Гомес, Том Круз, Кристина Агилера и много други.

Този мач се очертава като изключително емоционален, на него хилядите фенове ще отдадат почит към Коби на арената, на която той чупеше рекорд сред рекорд и носеше радост и наслада на публиката.

От някои сайтове за продажба на билети, като StubHub уверяват, че приходите от продажба на билети за Лейкърс – Блейзърс ще бъдат преведени в Семейната Фондация Коби & Ванеса Брайънт в памет на легендарния баскетболист и дъщеря му Джана Мария-Оноре.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Испания: Реал може да представи Мбапе през август
Дата: 29/03, 06:00

Феноменален Гришо смачка Алкарас и е на полуфинал
Дата: 29/03, 05:48

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 05:20

Подадени са проекти за саниране на жилищни сгради по ПВУ за над 152 млн. лв.
Дата: 29/03, 05:001 Коментар

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 04:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия