Здравословно, бързо и лесно отслабване под лекарски контрол с ESSENTIAL DIET


Дата: 14/03, 11:14

 

ВАЖНО Е ТВОЕТО ЗДРАВЕ ... ВАЖЕН СИ ТИ

Информирайте се безплатно на : 0888 728 283

Essential Diet е лаборатория по хранене, създадена от екип от лекари, фармацевти, специалисти по хранене и диетология.

По последни данни България е на едно от челните места в Европа по наднормено тегло, поради висококалоричното хранене, ниската физическа активност, съпътствано с  емоционални или психологически проблеми.

Методът Essential Diet, пристигнал от Испания, е фокусиран върху загубата на тегло, базирано на нисковъглехидратно-нормопротеиновата диета, доказала ефикасността и безопасността си през годините, под контрол на медицински специалисти. Диетата е чудесна за забързаното ежедневие и за всички, които не намират време за приготвянето на диетични блюда, тъй като тя ви ги дава в готов вид, дозирано, с превъзходен вкус.  Има от кроасани, течен шоколад с лешници, палачинки, хляб, паста, сухари, омлети, филе от сьомга, пилешки хапки, шейкове, кремове, супи, наденички с кетчуп и горчица, салчичон, шоколад, кексчета, бисквитки, пица, вафли, орео, чипс, начос, дори желирани бонбони. Всички те, приготвени чрез най-високи технологии, така че да съдържат висококачествени белтъчини и почти никакви мазнини и въглехидрати, без алергени и вредни адитиви. Добавят се и определени зеленчуци, които се консумират пресни или може да развихрите кулинарните си умения. Нашата цел е да помогнем в постигането на здравословно тегло, което да се поддържа дългосрочно, като предоставяме техники за хранително превъзпитание и насоки за физически упражнения.

 

ПРИНЦИПИ НА МЕТОДА ESSENTIAL DIET

Нормобелтъчна диета, която се основава на:

- Консумиране на протеини с висока биологична стойност, без загуба на мускулна маса.

- Прием на нисковъглехидратни зеленчуци, подпомагащо чревния транзит.

- Минимален прием на мазнини и въглехидрати, което води до нужната загуба на тегло, консумирайки мастните натрупвания в организма.

- Постепенно въвеждане отново на всички храни чрез програма на хранително превъзпитание и насоки за физически упражнения. Целта е да се придобият здравословни навици, които ще Ви помогнат да поддържате теглото дългосрочно.

 

УСПЕХЪТ  НА МЕТОДА ESSENTIAL DIET е видим още първата седмица с лесното намаляване обиколката в коремната област, отличната толерантност, контрол на глада, чувство за ситост и жизненост, бърза адаптация към ритъма на живот на всеки, а към края на първия месец - намаляване нивата на холестерол, високо кръвно налягане, висока кръвна захар и др.
С правилното постепенно въвеждане на въглехидратите отново и последователните физически упражнения, ще се избегне страховития ефект на увеличаване на теглото. Отслабването с метода е лесно и интересно, консумират се всички видове храни, без чувство за глад, само в рамките на позволените до 800 кКал дневно.

 

ВАЖНО Е ТВОЕТО ЗДРАВЕ ... ВАЖЕН СИ ТИ

Информирайте се безплатно на : 0888 728 283

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Акад. Денков: Дневният ред на обществото зависи от Румен Радев
Дата: 29/03, 12:31

Катастрофа с жертва край Костенец
Дата: 29/03, 12:10

По 150 лева на месец за храна дават на 650 хиляди българи
Дата: 29/03, 12:10

Всички пътуващи към Гърция да чуят МВР какво ги чака на границата
Дата: 29/03, 11:581 Коментар

Габриел: Не трябва да има безвремие, но това не означава да бъдат претупвани нещата
Дата: 29/03, 11:561 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия