Grand Mall намалява работното време до 20:00 ч.


Дата: 13/03, 11:53

Най-големият търговски център във Варна въведе усилени мерки за чистота и дезинфекция, а от днес намалява и работното време на центъра с цел превенция от COVID-19.

 

За да осигури здравната безопасност на своите посетители, Grand Mall – най-посещаваният търговски център във Варна, работи при строги мерки за чистота и хигиена. В отговор на променящата се епидемиологична обстановка в страната мениджмънтът на мола ограничава работното време с 2 часа. От днес комплексът се работи всеки ден от 10:00 до 20:00 ч. Ограничението е в сила до 30.04. Всекидневно се следи динамиката на разпространение на вирус COVID-19 и се вземат оперативни решения.

 

Специални допълнителни мерки за хигиена и дезинфекция на територията на мола се изпълняват от 27.02. На всеки 1 час се извършва дезинфекция на  местата, които са най-често в контакт с посетителите, на всеки 20 минути се извършва дезинфекция на санитарните помещения. В зоната на хранене повърхностите се дезинфекцират при всяко почистване. От 10 март по един час сутрин и един час следобед се държат отворени вратите на изходите, водещи на открито – на ниво 2 и на ниво 0, за да влиза чист въздух.

 

В оперативен порядък ще бъдат предприемани всички необходими мерки за безопасността на посетителите и работещите в търговския център“ – заяви собственикът на Grand Mall Офер Миретцки.

 

Новини от Grand Mall търсете във Фейсбук страницата на комплекса: www.facebook.com/GrandMallVarna/. Харесайте страницата, за да научавате първи за най-новото от най-големия търговски център във Варна. 

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Президентът започна срещи с потенциалните кандидати за служебен премиер
Дата: 28/03, 19:47

Томислав Дончев: ПП е известна с уклона си към политическо насилие
Дата: 28/03, 19:41

Мартин Табаков: Ако Ердоган победи Имамоглу в Истанбул, той ще пресече пътя му за президентската власт
Дата: 28/03, 19:32

Екстрадират в Италия трима българи по обвинение в тежки престъпления
Дата: 28/03, 19:22

Варненци към кмета Коцев: В този подлез вандалите вилнеят редовно!
Дата: 28/03, 19:04

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия