Строителството на проектите на ЯВОР АД продължава


Дата: 19/03, 15:13

Коронавирусът създаде извънредно положение на територията на страната и целия свят. Множество компании намаляват или преустановяват работните си процеси с цел спазване на предпазните мерки и препоръките за безопасност срещу COVID-19.

Инвеститорът в строителството ЯВОР АД има два проекта в процес на строителство в гр. Варна – сграда „Младост“ и комплекс „Азимут“. Компанията уведомява всички свои бъдещи и настоящи клиенти, че работата по строежите се осъществява без прекъсване и по план.

Сграда „Младост“ е с придобит Акт 14 в началото на годината и към момента протичат довършителни дейности по четирите входа. Зидариите на повечето входове са завършени, електрическите, ОВК и ВиК инсталации са също на финален етап от изграждане.

Строителството на двете сгради в комплекс „Азимут“ – ЮГ и ИЗТОК също се осъществява съобразно поставените срокове. В сграда ЮГ са готови вертикалите към покрива на сградата. Изгражда се зидарията. В момента се подготвя за изливане плочата на втори етаж на сграда ИЗТОК.


Офисът на ЯВОР АД функционира без промяна в работното време, но с предприети строги мерки на безопасност, сигурност и хигиена. Временно са преустановени срещите в офиса на компанията, но отдел „Продажби“ продължава своята активна дейност и са на разположение на всички клиенти на телефони 0877 63 20 20 и 0877 61 20 20.

Повече информация за ЯВОР АД можете да намерите в сайта на компанията http://www.yavorad.com или на ел. поща: office2@yavorad.com.

*публикация

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.YouTube подготвя конкурент на TikTok
Дата: 03/04, 03:15

Тръмп с втори отрицателен тест за коронавирус
Дата: 03/04, 02:52

До 2 седмици американците получават обещаните помощи от властите
Дата: 03/04, 02:27

Три страни показаха на всички как да се справим с коронавируса
Дата: 03/04, 02:02

КЗП съобщава за голям брой сигнали от началото на извънредното положение
Дата: 03/04, 01:391 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия