Владимир Каролев от фейсбук: Как беше в ареста ли? Петимата полицаи, които ме екскортираха се държаха добре с мен


Дата: 26/03, 13:18

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

"Съобщение до медиите и близо 60-те хиляди души, които са свързани с мен чрез фейсбук и други социални мрежи.", написа Владимир Каролев във фейсбук.

"От 12 медии се свързаха с мен с желание да коментирам задържането ми за 24 часа в РДВР Благоевград и повдигнатите ми от СГП обвинения. На всички отговорих, че постът ми от вчера е ясен и недвусмислен и няма какво повече да добавя. Наистина няма какво и моля журналистите да не ми звънят по тази тема. Ако желаете, както правилно вчера отразихте широко съобщението до пресата на СГП за задържането ми, отразете и публикуваното от мен вчера вечерта, но моля без интерпретации. Ако искате да говорим за икономика, финанси и Доналд Тръмп, съм на линия.

Имам сигурно над хиляда съобщения в телефона си изпратени чрез messenger на facebook, на фен страницата ми във facebook, на двата ми профила във facebook, както и чрез viber, whatsapp, linkedin и wechat. Благодаря на всички, които са ми писали, но няма как да отговоря на всички вас, поради което отговорих само на близките ми приятели.

Доста от вас питаха, как е било в ареста. Нормално. И да ви кажа, че както петимата полицаи в Разлог, така и всички полицаи в РДВР Благоевград и СДВР, с които трябваше да говоря и/или да ме пазят, и ескортират от Разлог до Благоевград, и на другия ден до София, се държаха много добре.

Хубав ден и не се спичайте."

P.S. Няма да коментирам под този пост. Освен, че е много ясен (което сигурно не се отнася за други мои постове), имам и доста работа."

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ректората на Софийския университет се нуждае от спешен ремонт
Дата: 19/04, 05:00

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 19/04, 04:30

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 04:00

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 04:00

Облаци и по-ниски температури и в петък
Дата: 19/04, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия