Иван Нейков за държавните бензиностанции: Чакам сега да се появи „Балкантурист”, да дойде „Плод и Зеленчук”, да дойде накрая и Образцов дом


Дата: 29/05, 22:56

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър: Телевизия 7/8

Чакам сега да се появи „Балкантурист”, да дойде „Плод и Зеленчук”, да дойде накрая и Образцов дом да направим, коментира с ирония Иван Нейков създаването на държавни бензиностанции по Телевизия 7/8.

Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно, това е безмислена история. Много лесно се сменя ръководство на държавно предприятие, в бизнеса не може, но в държавно става. Като не ме слуша, махам го и слагам другия, който слуша. Спомнете си, колко ръководства смениха в „Булгаргаз”, в „Автомагистрали”, БДЖ. Щом е държавно предприятие, идва ново правителство, даже няма и правителство, вън едните, докарвам си моите хора. Иначе никакъв друг ефект не може да се постигне по този начин, каза още бившият социален министър.

Ако има проблем в ценообразуването на сегашните, контролирайте този процес. Държава е държава, за да контролира, не да бъде бизнесмен, който се нарежда на заем. Дайте да върнем и хлебозаводите, защо да произвеждат 20-30 вида хляб хлебарници, ще ядете два вида хляб - типов и „Добруджа”, ще бълваме милиони хлябове, чиста работа. И ще ви обещая намаляване на цените. Аз не знам къде отиваме, какво правим, този филм с вас сме го гледали и знаем какъв е резултата. Затова имаме странна ситуация. Управляващите правят някакви движения, с които дали ще отвлекат вниманието или създават някакво впечатление в част от обществото, че се мисли за тях. В крайна сметка тези мерки няма да доведат до целта по-добър живот, допълни Иван Нейков.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 18/04, 21:30

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 18/04, 21:30

Срещата на върха в Брюксел завърши с решение за Украйна
Дата: 18/04, 21:23

Елена Йончева: Ще връщаме мигранти в Турция и Мароко
Дата: 18/04, 21:071 Коментар

Две пловдивчанчета са първите деца с коклюш у нас за тази година
Дата: 18/04, 20:511 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия