Как да изберем спален чувал


Дата: 30/09, 10:12

Излетите са чудесен начин да се насладим на природата. Те ни дават възможност да прекараме пълноценно време на открито, релаксирайки и забавлявайки се до насита. Организирането на целодневни пикници е също страхотно занимание, в което могат да участват роднини и приятели. 

Супер идея е да прекараме и нощта под звездите, но за целта ще ни е нужен спален чувал, който да ни обгръща с мекотата и топлината си. А и нека не забравяме, че хората не сме сами в природата. За да се предпазим от полазване на буболечки, е задължително да си осигурим надеждна защита, която да е съобразена и със сезона в момента. 

Как да изберем спален чувал

Спалният чувала е отлично решение, което е предназначено за къмпинг. Той може да се постави както в наличната палатка, така и да се използва директно върху земята. Тук е важно да се отбележи, че метеорологичните условия са от съществено значение при покупката на подобно приспособление за излети, като преди да изберем спални чували, е необходимо да се съобразим с:

Изборът на приспособление за сън на открито изглежда лесен на пръв поглед, но след като дойде време да предприемем конкретни действия, свързани с неговата покупка, задачата се оказва с повишена трудност. Мегахоум ще Ви помогне да вземете най-доброто възможно решение.

Кои са най-подходящи за палатки или къмпинг

Спалните чували за къмпинг са качествени и надеждни от гледна точка на комфорта и изолацията, които ще ни осигурят. Техните качества са такива, че да можем напълно да разчитаме на мобилното си легло, когато се намираме насред нищото в природата. Ориентирайте се към модели спални чували, които са:

Не правете компромиси с избора на спален чувал, за да Ви служи той години наред. Организирайте си чести семейни излети и се оставете в ръцете на природата. 

Какви размери има

Поларените одеала са също много добро решение, от което можете да се възползвате, когато става дума за времето, прекарано в гората или на открито като цяло. Техните размери са стандартни (185 х 160 см), но можете да се възползвате от разнообразие по отношение на цветовете: сини, черни и сиви одеала. 

Чувалите за спане също могат да се открият в разнообразни размери, като тук стандартните характеристики са следните:

Цифрите са ориентировъчни, а Вие можете да откриете оптималното за Вас решение, с което изцяло да се потопите в следващото приключение сред природата. 

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Зрителите нападнаха „Хелс китчън”: Не ни се гледа индийски сериал
Дата: 24/04, 14:23

Третият студен фронт обръща времето след часове в България
Дата: 24/04, 14:21

При спецакция в Перник задържаха 7 души, провериха 135
Дата: 24/04, 14:15

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 24/04, 14:10

Борисов и Пеевски не искат сглобка с ППДБ: Ще се управлява чрез служебни кабинети с неясен мандат и отговорност
Дата: 24/04, 14:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия