Си Ен Ен: 6 от 10 за Байдън след първия дебат


Дата: 30/09, 21:46

Снимка: Gage Skidmore, Уикипедия

6 от 10 американци смятат, че Джо Байдън е победителят в първия дебат с Доналд Тръмп преди президентските избори на 3 ноември, съобщи Си Ен Ен.

Според Си Би Ес резултатът е 48 срещу 41% в полза на демократа. В навечерието на дебата прогнозите бяха за превъзходство на настоящия президент.

Медиите обаче са единодушни, че Тръмп е наложил върху политическия дуел своя арогантен стил с прекъсвания, лични нападки и манипулации, което го е превърнало не в спор по същество, а в хаотична махленска разпра.

Очевидно основната цел на Тръмп бе с провокациите си да извади от равновесие Байдън, който е по-възрастен и за когото президентът тръби от седмици, че не е способен да издържа на напрежение и страда от старческа деменция.

Демократът обаче не падна в капана и успя да запази самообладание. Би Би Си изчисли, че Тръмп го е прекъсвал 73 пъти по време на 90-минутния дебат. Наложи се Байдън няколко пъти да му заповяда да млъкне. Най-дълго - около 20 минути, двамата говориха за пандемията от коронавирус.

Байдън заяви, че именно заради Тръмп САЩ са първи в черната статистика на умрелите от COVID-19, и посочи, че това едва ли щяло да е така при по-умен президент. Тръмп се хвана за думата умен, нареди на Байдън никога да не я употребява, като говори с него, и му припомни, че е имал слаби бележки в колежа.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Бивш енергиен министър: Моят подпис не стои под споразумението с "Боташ"
Дата: 23/04, 18:41

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 23/04, 18:40

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 23/04, 18:40

Божков с коментар за обвинението
Дата: 23/04, 18:34

АЕЖ: МВР превиши правомощията си по случая с Димитър Стоянов
Дата: 23/04, 18:241 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия