Max Benjamin - чисти и въздействащи аромати от природата


Дата: 30/11, 12:01

Ирландската марка Max Benjamin е създаден през 90-те години, когато ирландката Орла, майка на близнаци, открива своята любов към правенето на свещи, работейки в Америка. Тя носи тази любов в своя дом, където заедно със семейство си поставя началото на нещо красиво. Орла кръщава марката „Max Benjamin“ на своите близнаци Макс и Бенджамин. Уникалният дизайн и неповторимите аромати на продуктите е вдъхновен от любовта на цялото семейство към природата. Те непрекъснато проучват начини да внесат силата и благосъстоянието на аромата в домовете и живота на своите клиенти. Продуктите, които предлага марката, са ръчно изработени в Ирландия от 100% натурални съставки. Восъкът, от който правят уникалните си свещи, е смес от соя и други възобновяеми восъци на растителна основа. Той не съдържа парафин и е биоразградим. Гори по-бавно и чисто, без сажди, за разлика от парафиновия восък. Не съдържа вещества от животински произход. Оригиналните колекции за домашни аромати на Max Benjamin стават известни по целия свят. Те печелят все повече привърженици, заради съвременния си и модерен дизайн, качествената изработка и използването на естествени съставки. Всички тези качества правят всеки от продуктите чудесен подарък за настъпващите прекрасни празници!

Ароматни дифузери

Луксозните ароматни дифузери, които предлага марката Max Benjamin, са перфектен начин да добавите неповторим аромат към Вашия дом или офис. Няма нищо по-хубаво от това да усещате нотка свежест и ухание на любов и уют по всяко време. Нежните аромати ще Ви създадат добро настроение и ще Ви заредят с повече енергия. Оригиналните дифузери са изработени от чисти, натурални съставки, масла с ниско съдържание на алергени, а ароматът им е с продължителност минимум 4 месеца.

Ароматни карти

Тези красиви малки и ароматни карти съдържат мощни и изключително въздействащи аромати. Те са идеални за малки пространства като гардероби, чекмеджета, чанти, дори може да ги поставите във Вашия куфар, за да не се разделяте никога с любимия си аромат.

Натурални ароматни свещи

Как си представяте една студена зимна вечер? Домашен уют, едно меко одеяло, прегръдката на любим човек, топъл чай и нежен аромат, носещ се от току-що запалена свещ. Именно чрез този прекрасен аромат, който се носи из Вашия дом, може да се отпуснете и да усетите щастие и хармония. Ароматните свещи, които предлага марката Max Benjamin ще Ви очароват с опияняващите си аромати. Те са 100% натурални, изработени са от восък, който е смес от соя и други възобновяеми восъци на растителна основа и не съдържат парафин. Гори по-бавно и чисто, без сажди, за разлика от парафиновия восък. С екзотичен аромат, свежи цветя или цитрусови нотки – изборът е Ваш!

Ароматизатори за кола

Луксозните ароматизатори за автомобили на ирландската марка Max Benjamin са създадени с любов и внимание дори и за най-претенциозните драйвъри. Техните завладяващи аромати и оригинален дизайн, който напомня винтидж волан, вдъхновен от страстта към класическите автомобили ги превръщат в перфектния подарък. Проектирани са да се закрепват за вентилационния отвор в купето на автомобила. Свалянето също става много лесно, само леко трябва издърпате ароматизатора към Вас. В сайта ни ще откриете и пълнители към държача, така че, ако вече сте си закупили ароматизатор, след това може само да сменяте пълнителя му. Много от Вас прекарват голяма част от времето си в своя автомобил и няма нищо по-хубаво от това да Ви ухае на любим аромат, който докосва сетивата Ви и Ви зарежда с добро настроение. Изберете ароматът, който Ви допада и се насладете на допълнителен комфорт при всяко пътуване!

Сапуни

През студените зимни месеци трябва да полагаме специални грижи за кожата си и да я хидратираме редовно. Кожата на ръцете е изключително деликатна и нежна, а много често си „пати“ от външни условия и студ. Именно затова ръцете имат нужда от повече грижа и внимание. Сапуните, които предлага Max Benjamin съдържат изключително полезните кокосово и маслиново масло, които хидратират и омекотяват кожата. Специалната технология на тройно пресоване дава перфектна гладкост, което от своя страна гарантира по-малко съдържание на вода. Именно това осигурява повече пяна и прави сапуните много икономични и подходящи за къпане. Сапуните ефективно почистват ръцете Ви, премахвайки не само замърсяванията, но и бактериите, които присъстват на повърхността на кожата, благодарение на уникалните натурални съставки. Луксозната опаковка прави продуктите идеални за подарък. Предлагат се в 5 невероятни аромата, които ще завладеят сетивата Ви: Додичи, Лимонена трева и джинджифил, Френска ленена вода, Бял нар и Розов пипер.

Кремове за ръце

Ръцете ни непрекъснато са изложени на външни влияния, а тяхната кожа е много тънка, деликатна, склонна към сухота, практически няма потни и мастни жлези, което я прави особено уязвима. Именно затова тя се нуждае от специални грижи, особено през зимата. Натуралните кремове за ръце на Max Benjamin с масло от шеа попиват много бързо, като правят кожата Ви мека, гладка и овлажнена. Дълготрайните завладяващи аромати на цитруси ще Ви накарат да усетите прилив на енергия и да се заредите с добро настроение. Те не съдържат парабени и отлично подхранва и хидратира кожата на ръцете.

Дезинфектанти

В сезона на вирусите е изключително важно да поддържаме добра хигиена. Дезинфектантите за ръце на ирландската марка Max Benjamin са в съответствие с най-високите стандарти на СЗО и са одобрени от Министерството на земеделието в Ирландия. Те се отличават с качество и нежен аромат. Убиват 99,9% от всички вируси и бактерии, и са със 74% съдържание на алкохол. Въздействащите аромати ще Ви накарат да се отпуснете и да почувствате щастие и хармония.

 

Може да разгледате и да изберете най-подходящите за Вас продукти тук https://www.cosmelina.com/max-benjamin.html

 

 

* публикация

 

 

 

 

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Приложение ще показва наличните лекарства в аптеките
Дата: 28/03, 20:22

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 20:10

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 20:10

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 20:10

Експерт по право: Ако президентът не е съгласен с някой служебен министър, ще трябва да отстъпи
Дата: 28/03, 20:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия