Как Градинарството Може да се Превърне в Метод за Отслабване


Дата: 01/12, 14:02

Смятате ли, че градинарството е плашеща задача? Трябва да засадите дървета, да бутате косачката наоколо, да дърпате плевели и да поддържате градината подредена. Не можете да се насладите на градинарството, освен ако не ви идва отвътре. Ами ако разберете, че градинарството може да ви помогне да отслабнете? Все още ли не сте заинтересувани? В крайна сметка не е нужно да ходите на фитнес и да прекарвате часове в тренировки. Вместо това можете да скубете плевели, да подрязвате растения, да подрежете тревата, като през това време ще горите мазнини и ще се вталявате.

Градинарство и отслабване

Градинарството може да тренира всички мускули в тялото. Може би не го осъзнавате, но бутането на косачката, скубането на плевел, засаждането на нови дървета, всичко това представлява различни упражнения. Например, засаждането на нови дървета ще ви накара да клякате. Не можете да стоите прави и да стигнете до земята, за да премахнете почвата. По същия начин косенето с косачка е един вид кардио упражнение, който води до изгаряне на калории.

Много хора не разполагат с достатъчно време да отидат на фитнес, поради натоварения си работен график. С градинарството не е нужно да ходите никъде. Можете да се върнете у дома и да се грижите за растенията и дърветата. Правейки това редовно, скоро ще забележите видима промяна в теглото и начина, по който се усещате.

Градинарска програма за отслабване

Както всяко физическо натоварване, винаги трябва да започнете плавно и да градите нагоре. Не започвайте веднага тежко копаене. Опитайте да поливате растенията, да плевите и да засаждате семена. Това не само ще затопли тялото ви, но и ще създаде ентусиазъм да се грижите за растенията в бъдеще. Засяването на семена от растения е почти като раждане на бебе. Трябва да се погрижите за него още от първия ден.

Засаждането на семена ще ви накара да клякате няколко пъти. То стяга корема ви и укрепва мускулатурата на краката. Можете бавно да преминете от засаждане на семена, плевене и поливане до бутане на количка, копаене и косене на трева. Те включват значително повече физическа дейност.

Много хора обичат да извършват градинскита си работа сутрин, преди да отидат на работа. Идеално ще бъде, ако приемате и капсулите за по-бърз метаболизъм РедуСлим за да увеличите скоростта, с която изгарят мазнините от тялото ви. Този вид добавки съдържат естествени съставки, които ви карат да се чувствате пълноценни.

Можете да изгаряте до 600 калории на всеки час, ако спазвате този режим всеки ден. Не бива обаче да сравнявате резултатите си с никого. Различните хора имат различна метаболитна скорост. Тя обикновено варира във времето. Може да свалите 2 килограма за месец, докато вашият съсед може да свали 2,5 килограма.

Всеки човек със затлъстяване трябва да започне градинарството на празен стомах. Не яжте пържени картофи и чипс, или сирена преди работа. Те ще ви накарат да се чувствате уморени и отпаднали.

Следващият списък ще ви даде представа за различни градинарски дейности и калории, които можете да изгорите в рамките на 30 минути:

Градинарството е много релаксиращо хоби. Следвайте този навик, за да държите ума си зает и да изгаряте калории в процеса.

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 25/04, 05:20

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 25/04, 05:20

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 25/04, 05:10

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 25/04, 05:10

Бойко Борисов помогна за първото място Витоша в Югозапада при ветераните
Дата: 25/04, 05:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия