Заедно и в трудните моменти! Естествена защита на здравето от магазин CARESS!


Дата: 03/12, 16:24

До края на годината предлагаме всички етерични масла на нови, по-ниски цени- от -20% до -40%!
Насладете се на аромата и лечебните свойства на: канела, бергамот, евкалипт, риган, сладък портокал, бял бор, атласки кедър, чаено дърво, гераниум, нероли, жасмин, върбинка, лайм, лавандула, роза, ветивер, мента и други.
Като фирма-производител гарантираме, че етеричните ни масла са резултат от дългогодишна грижа - за земята, за хората и за растенията. Те са 100% чисти, произведени под автоматизиран контрол и анализирани за химически състав. Силата им да предпазват, защитават и разкрасяват кожата, ноктите и косата, да подсилват имунната система е концентрирана от силата на слънцето, водата и благодатната земя.
От внимателно подбраните сортове разсад до биологично произведените етерични масла в нашата дестилерия, ние осигуряваме контрол за спазване на най-строгите стандарти за качество. Регистрирани сме в Европейската агенция за химикали - гаранция за познаването и прилагането на високи стандарти при износа на нашите етерични масла. Всички вносни екзотични масла също са био - сертифицирани. Консултирайте се с нашите специалисти и бъдете здрави по най-добрия и естествен начин!
Ще ви предложим лечебни и ароматни комбинации, дифузери с концентрирани масла за прочистване на въздуха у дома, практични решения за хигиена и радост на сетивата.
Магазин за натурална козметика и натурални етерични масла CARESS, Варна, ул. Воден 5, 052 70 39 71, https://shop.lavender.bg/
 
 
 
* публикация
 
 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Раздават безплатни карти за влак на младежите да обикалят в ЕС
Дата: 18/04, 10:29

Управителят на БНБ: Еврото у нас през 2025 година, но по-вероятно не от 1 януари
Дата: 18/04, 10:29

Главчев отвърна на президента: Отговорността е негова
Дата: 18/04, 10:23

Всички шофьори без нарушения в последните 6 години получават специален статус
Дата: 18/04, 10:16

Спор за плоския данък: Ще изгоним ли програмистите от България
Дата: 18/04, 10:091 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия