Байрактаров: Осъзнава ли Хекимян какво направи тази сутрин?


Дата: 30/11, 11:47

кадри: Фейсбук/Димитър Байрактаров, bTV

"Осъзнава ли Хекимян какво направи тази сутрин? За тази форма на нов фашистки ред загатнах преди дни, но днес вече ви бе съобщено явно. Обявената висока заплата от 3000 лева за санитар е за отвличане на вниманието! Личи си че е работено професионално, дори ми е познат и почерка на двамата психолога, които обслужват властта! Целта е въвеждането на нови порядки, на нов ред!", това коментира журналистът и бивш депутат Димитър Байрактаров.

Според него става въпрос за нарушаване на права, при поставянето на изискване някой да има точно определен здравен статус по отношение на коронавируса, за да бъде назначен на работа.

"Насочете вниманието си, че за да заемете "висококвалифицираната" длъжност санитар в ковид отделение, вие трябва да сте преболедували тази болест, да имате антитела и да нямате съпътстващи заболявания! С една дума да сте от нова арийска раса например? Интересно тези санитари, които работят в момента и са заварено положение всички ли отговарят на тези условия? Естествено, че не! Но утре това обявление вече може да звучи по следния начин: "За да можете да излизате от домовете си трябва да сте изследван и ваксиниран срещу Covid-19! За по-сигурно ще е добре и да сте чипирани, ако искате да живеете!"

Нито една правозащитна организация не е реагирала до този момент! Гответе се! Няма да коментирам как изглежда обявлението на Хекимян през Закона за защита от дискриминация, но ще попитам къде е онази особа Омбудсмана на републиката?", пише Байрактаров.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 26/04, 18:30

Доц. Киселова: Очевидно няма съгласие кой да ръководи заседанията на парламента
Дата: 26/04, 18:23

Москов: Най-бедните обедняха с 30% за последните 3 години. Асен Василев е като прероден Румен Гечев
Дата: 26/04, 18:02

Цончо Ганев: Нямаше нищо по-нормално от това да гласуваме за оставката на Желязков
Дата: 26/04, 17:461 Коментар

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 26/04, 17:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия