„Девин“ ЕАД дарява над 3000 литра изворна вода на фондация „За Нашите Деца“


Дата: 02/12, 09:53

Компанията осигурява безвъзмездно месечните количества за дейността на фондацията

Девин ЕАД“ дари над 3000 литра изворна вода с марка DEVIN на фондация „За Нашите Деца“. Инициативата е част от продължаващата от лятото на 2020 г. подкрепа, в която „Девин“ ЕАД обезпечава месечните питейни нужди от чиста, безопасна, недокосната от човешка ръка вода от сърцето на Родопите за децата и семействата, с които целият екип на фондацията работи.

Партньорството с DEVIN Изворна е значима стъпка, която дава стабилност на фондацията за посрещането на важна потребност – обезпечаването на центровете ни с природно чиста вода, подходяща за децата, които са в центъра на грижата ни. В центровете ни за обществена подкрепа в София и Пловдив ежедневно се осъществяват безплатни консултации и психологическа подкрепа на деца и семейства в риск, занимания с деца с трудности и проблеми в развитието, курсове за кандидат осиновители. Центърът по приемна грижа е мястото, където организираме групи за подкрепа и обучение на приемни родители и социализиращи дейности за децата в приемни семейства. А в Детската ни къща денонощно професионални детегледачки се грижат за деца до 7 години, докато бъдат осиновени, настанени в приемни семейства или върнати при биологичните си родители“, каза изпълнителният директор на фондация „За Нашите Деца“ г-жа Иванка Шалапатова.

Дарителската инициатива е в синхрон с новата комуникационна кампания Мисия „Героят в нас“ на DEVIN Изворна, която окуражава хората да открият героя в себе си и околните всеки ден. DEVIN Изворна се препоръчва от Българската педиатрична асоциация като подходяща и за най-малки деца и новородени. Качествата на водата не налагат нейното преваряване и я правят подходяща за приготвяне на храна и на кърмачета. Тя е микробиологично чиста и е под постоянен лабораторен контрол на мястото на производство.

###

За фондация “За Нашите Деца”

Фондация “За Нашите Деца” е българска неправителствена организация, която от 1992 година работи за това най-уязвимите деца в България да получат шанс за развитие и щастливо детство в семейство. “За Нашите Деца” е наследник на британските правозащитни организации „Европейски детски тръст”, „Християнски детски фонд” и „ВсякоДете ”. С международния опит и качествената експертиза организацията прилага за първи път на национално ниво подкрепата за родители с цел предотвратяването на изоставянето на деца, приемната грижа и създава първите общински екипи от социални работници в закрилата на детето. Повече от 28 години фондация “За Нашите Деца” е еталон за качествена социална работа, която се интегрира качествено в държавната политика за закрила на децата.

За Девин ЕАД

От създаването си през 1992 г., „Девин“ ЕАД е лидер на пазара на бутилирани води в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – изворна, минерална и газирана вода. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.

Компанията е с централен офис в София и разполага със собствена търговска и дистрибуторска мрежа с национално покритие. „Девин ЕАД“ е отговорен корпоративен гражданин, който инвестира в икономическото, социално и културно развитие на обществото чрез инициативи, насочени към регионалното развитие, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 г. компанията е част от белгийската група „Spadel“ – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург) и Франция.

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Трагедия на Южния плаж във Варна
Дата: 29/03, 09:49

Кабинетът на кмета на Девин се разтресъл от земетресението
Дата: 29/03, 09:49

Осъдиха 44-годишен във Варна за изнасилване и блудство с непълнолетна 
Дата: 29/03, 09:47

Шенген веднага отприщи вълна от много нови полети от Варна до София и чужбина
Дата: 29/03, 09:44

Ники Василковски: Прахът от пустините в Африка се завръща над България
Дата: 29/03, 09:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия